INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - PYUNIK 2-2, 3-4 DUPĂ PENALTY-URI

Dan Petrescu i-a luat apărarea lui Petrila, după penalty-ul ratat: „Nu-l pot certa pentru asta, la ce am pățit eu în '94”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iulie 2022 01:00 / Actualizat joi, 14 iulie 2022 01:15

CFR Cluj - Pyunik Erevan 2-2, 3-4 după penalty-uri. Clujenii au fost eliminați rușinos de Pyunik. 

Claudiu Petrila a marcat golul de 2-1 pentru echipa lui Dan Petrescu, dar a ratat unul dintre penalty-urile campionei României

Fostul internațional, care a ratat un penalty la sfertul de finală cu Suedia, de la Mondialul din 1994, spune că nu poate certa niciodată un jucător care nu marchează de la 11 metri și l-a apărat pe Petrila.

CFR Cluj - Pyunik Erevan 2-2, 3-4 după loviturile de departajare! Ce rușine: campioana României, eliminată după o întâlnire dramatică!
CFR CLUJ - PYUNIK EREVAN
CFR Cluj - Pyunik Erevan 2-2, 3-4 după loviturile de departajare! Ce rușine: campioana României, eliminată după o întâlnire dramatică!

Petrila, apărat de Dan Petrescu pentru penalty-ul ratat

La 1-1 la penalty-uri, a venit rândul lui Petrila să execute. Tânărul mijlocaș a trimis însă în transversală. Pentru CFR a mai ratat Camora, căpitanul echipei.

„Am ratat și eu la Mondiale, nu o să cert niciodată un jucător pentru asta. Prin ce am trecut eu la CM '94, că nu am dormit 3 luni, nu pot certa pentru un penalty. El a dat și gol, nu trebuie să fie supărat. Probabil va suferi câteva zile, apoi sper să îi treacă, că e tânăr. Până la urmă a ratat și Camora, care e o legendă aici”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Petrila, gol în prelungiri cu Pyunik

La fel ca în meciul tur, Petrila a început ca rezervă meciul CFR-ului. Tânărul mijocaș ofensiv a fost însă extrem de important, marcând încă de la startul minutelor din timpul suplimentar. Petrila a fost titular în Supercupa României, dar a fost schimbat în minutul 85, cu Roger.

După ce a condus încă din minutul 6, prin golul lui Boateng cu capul, CFR a fost egalată în minutul 89. Pyunik a marcat la un corner, prin fundașul central Gajic.

Petrila a fost însă omul salvator al ardelenilor. El a fost servit perfect de Deac, după o demarcare perfectă în spatele părării adverse, și a trimis cu sânge rece pe joc, la colțul lung, fără șanse fără Yurchenko.

Citește și: 

CFR i-a prelungit contractul unui jucător cu 5 titluri » Voia să se retragă, dar a fost întors din drum

MM Stoica îi răspunde lui Chipciu: „Prefer să nu vorbesc, că l-aș face de râs și am ținut la el”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
magic4ever
magic4ever  •  15 Iulie 2022, 08:47

Balgradean le-a mâncat iar calificarea celor de la CFR cum a făcut și cu Dinamo Zagreb....mai bine primea gol din penalty și nu mai gafă de 2 ori in aceeasi faza in minutul 118 când era prea târziu să mai atace....și la penalty-uri nu a fost deloc inspirat...in schimb portarul advers a scos câteva mingii grele în cele meciuri....cat de mult a lipsit Arlauskis sau Nita ori Lung...cu unul din ei în poarta CFR se califica sigur...portarul face diferența în astfel de meciuri...

doritor
doritor  •  14 Iulie 2022, 11:52

Ar fi o mare greseala sa acuzi un tanar fotbalist ca ratat 11m si de aceea s-a pierdut meciul si calificarea. Adevarata cauza e automultumirea la romani si la 1-0 si la 2-1, pe cand armenii erau optimisti si sperau tot meciul. Bineinteles la asta se adauga fuga de antrenamente adevarate care sa compenseze lipsa de talent excesiv ,de viteza de reactie si forta fizica si psihica. Adaugati si ingamfarea unor mucosi cu castiguri mari in RO grupati in tabere care sa loveasca in antrenori in loc in neputinta lor si patroni cu ochii dupa banii de la TV-uri sau sa pacaleasca cate un club de afara sa plateasca niste euro degeaba.

bajescu
bajescu  •  14 Iulie 2022, 11:29

Petrescu a ratat in fata lui Ravelli. Petrila a ratat in fata unei echipe care aproape ca nu exista din punct de vedere fotbalistic. Asta e diferenta

Vezi toate comentariile (6)
Comentează