INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - FC PORTO 0-1 (2-1 LA GENERAL)

Chelsea e în semifinalele Champions League! Londonezii se califică deși au pierdut returul » Gol de generic marcat în minutul 90+3

Cheslea s-a calificat în semifinalele Champions League, după ce a trecut de FC Porto. // FOTO: Guliver/GettyImages +5   FOTO
Cheslea s-a calificat în semifinalele Champions League, după ce a trecut de FC Porto. // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 23:55 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 00:05

Cheslea s-a calificat în semifinalele Champions League, deși a pierdut returul cu Porto, 0-1.

După 2-0 în tur, când Porto a fost gazdă, Chelsea s-a mulțumit cu păstrarea avantajului. În meciul jucat tot pe stadionul „Ramon Sanchez Pizjuan”, din Sevilla, elevii lui Thomas Tuchel au făcut un joc excelent din punct de vedere tactic, primind gol doar pe finalul meciului.

FOTO: Imagini tari din Chelsea - Porto

+1 FOTO

În prima repriză, Porto a jucat mai bine și a avut două ocazii, prin Corona, în minutele 11 și 33, dar atacantul portughezilor nu a putut modifica tabela. În repriza a doua, Chelsea a controlat meciul, iar Porto nu s-a mai apropiat de poarta lui Mendy. Londonezii au ratat prin Pulisic și Mount, însă nici aceștia nu au putut marca.

Porto a înscris golul victoriei în minutul 90+4, prin Taremi. Atacantul iranian a marcat spectaculos, din foarfecă, însă reușita lui a fost una de consolare, Chelsea mergând în semifinale.

Chelsea - FC Porto 0-1

Chelsea - Porto, echipe de start

Chelsea: Mendy – Azpilicueta, Thiago Silva, Rudiger – James, Jorginho, Kante, Chilwell – Mount, Havretz, Pulisic
Rezerve: Kepa, Caballero, Alonso, Christensen, Abraham, Werner, Zouma, Giroud, Hudson-Odoi, Ziyech, Emerson
Antrenor: Thomas Tuchel

Porto: Marchesin – Manafa, Mbemba, Pepe, Zaidu – Sergio Oliveira, Grujlc, Unbe – Corona, Marega, Otavio
Rezerve: Claudio Ramos, Diogo Leite, Loum, Luis Diaz, Taremi, Romario Baro, Toni Martinez, Evanlison, Nanu, Sarr, Fabio Vieira, Francisco Conceicao
Antrenor: Sergio Conceicao

Stadion: Ramón Sánchez-Pizjuán, Sevilla
Arbitru: Clement Turpin / A1: Nicolas Danos, A2: Cyril Gringore (toți din Franța)

Chelsea, victorie clară în turul cu Porto

Meciul tur, disputat tot la Sevilla, din cauza restricțiilor de călătorie impuse între Anglia și Portugalia pe fondul pandemiei de coronavirus, a fost câștigat de Chelsea, scor 2-0. Londonezii au avut o eficiență ridicată și au fructificat două dintre cele trei șuturi trimise pe spațiul porții, prin Mount, în minutul 32, și prin Chilwell, în minutul 85.

Câștigătoarea acestui duel va juca în semifinalele Ligii Campionilor cu Real Madrid sau Liverpool. În tur, formația lui Zidane s-a impus cu 3-1. Manșa decisivă este programată miercuri, de la ora 22:00, pe Anfield Road. 

VIDEO FC Porto, deplasare în Spania pentru meciul cu Chelsea

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga Campionilor:

Neymar, prins între PSG și Barcelona! Mesajul primit de la Messi

Transferul care ar cutremura mercato! Lewandowski la Manchester City: „E visul lui Guardiola”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gago747
gago747  •  14 Aprilie 2021, 12:27
Postat de Iris Cristian Jucan pe 14 Aprilie 2021, 01:05

Daca puteti avea macar bunul simt sa verificati ce scrie in acest articol as fi recunoscator : "Chelsea va juca în semifinale cu învingătoarea DUBEI Real Madrid – Liverpool (3-1 în tur)". Ar trebui sa va ganditi serios cine va scrie articolele , la acest nivel de jurnalism asemenea greseli nu au absolut nici o scuza, sincer , de fapt pentru asta sunteti platiti sa scrieti corect gramatical si sa fiti bine informati . O seara placuta.

E-te na! păi io am văzut în oraș o dubăpe care chiar scria Real Madrid pe o parte, și Liverpool pe ailaltă. Era o dubă de la salubtitate, cred, pesemne șoferul era mare microbist. Ce-i drept, nu scria și scorul pesemne nu i-a ajuns vopseaua, altfel mă jur că-l jucam la pariuri, să moară calu'' și geambașu !

164706384066767
Iris Cristian Jucan  •  14 Aprilie 2021, 01:05

Daca puteti avea macar bunul simt sa verificati ce scrie in acest articol as fi recunoscator : "Chelsea va juca în semifinale cu învingătoarea DUBEI Real Madrid – Liverpool (3-1 în tur)". Ar trebui sa va ganditi serios cine va scrie articolele , la acest nivel de jurnalism asemenea greseli nu au absolut nici o scuza, sincer , de fapt pentru asta sunteti platiti sa scrieti corect gramatical si sa fiti bine informati . O seara placuta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează