INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LILLE - CHELSEA

VIDEO Haos la Lille! Fanii lui Chelsea s-au bătut cu forțele de ordine și i-au scandat numele lui Abramovic

FOTO: Captură @Daily Mail +14   FOTO
FOTO: Captură @Daily Mail

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2022 22:04 / Actualizat miercuri, 16 martie 2022 22:37

Fanii lui Chelsea au provocat haos pe străzile din Lille, înaintea returului optimii de finală din Liga Campionilor. 

  • Chelsea a câștigat manșa tur a optimii de finală cu Lille, scor 2-0. 

Aproximativ 2.500 de fani londonezi au făcut deplasarea în Franța. Au golit vitrinele barurilor din Lille încă de la prima oră, apoi s-au bătut cu forțele de ordine.

Abramovich, chemat să își investească milioanele în Rusia: „Să construiască un club de nivelul lui Chelsea și aici” » Ce echipă ar putea prelua
Război în Ucraina
Abramovich, chemat să își investească milioanele în Rusia: „Să construiască un club de nivelul lui Chelsea și aici” » Ce echipă ar putea prelua

Fanii lui Chelsea i-au scandat numele lui Abramovic

Suporterii încă nu au acceptat faptul că Roman Abramovic, un apropiat al lui Vladimir Putin, a fost forțat să renunțe la club. Aceștia au scandat numele fostului finanțator și au aruncat cu mai multe obiecte în polițiștii chemați să asigure paza perimetrului. Forțele de ordine au răspuns cu gaze și au reținut mai multe persoane.

Nu toți fanii britanici au fost implicați în conflict. Mulți dintre ei au rămas pe străzi și au curățat mizeria făcută de huligani.

Tuchel: „Scandările fanilor în parlament?!”

Nu este prima dată când fanii lui Chelsea scandează numele lui Roman Abramovic. Parlamentul britanic s-a sesizat în această privința și dorește să interzică asta.

Am auzit și eu în urmă cu câteva minute. Nu știu dacă în aceste momente e cel mai important subiect de discutat în parlament. Dacă scandările fanilor trebuie discutate, atunci ar trebui să ne facem griji în privința priorităților de acolo. Nu e nevoie să comentez, avem aspecte urgente de rezolvat
- Thomas Tuchel

VIDEO Propunerea lui Cornel Șfaițer pentru Răzvan Burleanu: „Întreg sportul din Ucraina e într-o situație dificilă, asta ar fi o mână de ajutor”

Vezi și alte urmări din sport ale războiului din Ucraina: 

Rusul Daniil Medvedev ar putea primi interzis la Wimbledon! » Ce condiție vor englezii să îi impună, în contextul războiului din Ucraina

Lucescu, furios: „E o crimă ce se întâmplă în Ucraina. Putin e un criminal!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
ripensistu
ripensistu  •  17 Martie 2022, 11:38
Postat de mandpv964 pe 17 Martie 2022, 09:46

Bai ripensistule, in 99 parca erai pe strazile din Timisoara, manifestand impotriva bombardarii Serbiei de catre Nato... Atunci au murit 2500 de sarbi si yankeii le - au distrus infrastructura. De, daune colaterale. Ucraina va fi redusa la cat este cu adevarat, adica ceva prin jurul Kievului..

Mai usor cu propaganda pentru criminalii Slobodan Milosevic, Radovan Karadzic si Ratko Mladic.

mandelu
mandelu  •  17 Martie 2022, 11:13

Au dreptate sa protesteze ! Ce i-au facut lui Abramovici,talharie pe fata !! Adic,atunci cand a bagat banii,nu era prieten cu Putin ??!! A facut din Chelsea una dintre cele mai bune echipe !!Sigur ,vreun "mare fan " de englezoi sau american viseaza la averea lui ! Am auzit ca in parlamentul britanic se va vota ca fanilor lui Chelsea sa nu li se mai permita sa scandeze numele lui Roman Abramovici ???!!!Nu o sa mai ajunga Chelsea asa de sus ,niciodata !! Da ce sa strige : Biden si NATO ??

668499963914863
Ene Gabi  •  17 Martie 2022, 09:54

Ce fani ? Astia sunt ...*** , ca si la noi.Stiu doar sa faca scandal, nefiind utili in societate sub alta forma.Strica si cine ii incurajeaza, nu cred ca sportivii vor sa fie sustinuti de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează