INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - REAL MADRID 0-2

Frank Lampard reclamă, după Chelsea - Real Madrid: „Trebuia «roșu» la Militao!”

Frank Lampard i-a reproșat arbitrului de rezervă faptul că Militao a fost iertat de „galben” // foto: Imago Images +13   FOTO
Frank Lampard i-a reproșat arbitrului de rezervă faptul că Militao a fost iertat de „galben” // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 08:39 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 09:39

Frank Lampard (44 de ani), antrenorul lui Chelsea, consideră că Eder Militao (25), stoper la Real Madrid, trebuia eliminat în meciul de marți seara din sferturile Champions League, câștigat de „los blancos” cu 2-0.

Eder Militao a fost primul jucător avertizat pe Stamford Bridge. Fundașul central brazilian a văzut cartonașul galben din partea lui Daniele Orsato încă din minutul 21, pentru o intervenție întârziată în tușă.

Adio titlu? Înfrângere usturătoare pentru Al Nassr! Ronaldo, scene jenante: și-a doborât un adversar cu o manevră de wrestling
ARABIA SAUDITĂ
Adio titlu? Înfrângere usturătoare pentru Al Nassr! Ronaldo, scene jenante: și-a doborât un adversar cu o manevră de wrestling

În minutul 53, la 0-0, Trevor Chalobah a scăpat periculos spre poarta madrilenilor, dar a căzut după un duel cu Eder Militao. „Centralul” a fluierat fault, dar nu i-a arătat al doilea cartonaș galben lui Militao, spre disperarea gazdelor.

Reluările TV au arătat că între Militao și Chalobah a existat un contact minim, brazilianul fiind, de altfel, extrem de nemulțumit că arbitrul a dictat fault.

Militao nu va putea juca în partida tur din semifinalele Ligii Campionilor, fiind suspendat pentru cumul de cartonașe. Dani Carvajal, celălalt jucător care risca să rateze meciul următor din competiție, a scăpat fără avertisment.

Frank Lampard reclamă, după Chelsea - Real Madrid: „Trebuia «roșu» la Militao!”

La finalul partidei, Frank Lampard a dezaprobat acea decizie și a oferit o declarație curioasă: „Nu voi spune ce gândesc cu adevărat”.

„În prima repriză consider că două minute de prelungire n-au fost suficiente. Apoi, Militao merita al doilea cartonaș galben, în opinia mea. Nu voi spune ceea ce cred cu adevărat, dar vedem cartonașe galbene acordate tot timpul la acest nivel.

Iar la acea fază, când aveam jucătorul în ultima treime, în spatele fundașilor, iar el a fost doborât... în mod normal, trebuia cartonaș galben. Adică eliminare, 30 de minute cu om în minus. Noi am jucat așa pe Bernabeu, poate trebuia să joace și ei aici. Dar nu s-a întâmplat”, a precizat Lampard.

Frank Lampard reclamă, după Chelsea - Real Madrid: „Trebuia «roșu» la Militao!”
Militao a trecut prin spatele lui Chalobah, iar fundașul lui Chelsea a căzut. Fault, dar fără „galben”, a fost decizia arbitrului

Frank Lampard: „Ne-a lipsit doar golul”

Referitor la desfășurarea partidei, Lampard a spus:

„Timp de 60 de minute, ați putut vedea de ce am ales acea formulă de start. Am avut energie, organizare, le-am creat multe probleme. Ne-a lipsit doar golul, dar am avut multe ocazii să înscriem. Prima repriză a fost foarte bună pentru noi.

Sigur, îți pot pune mereu probleme pe tranziție, dar am jucat exact așa cum doream. Unul sau două goluri în primele 60 de minute ar fi schimbat jocul, dar nu am reușit să înscriem, iar la acest nivel ei nu iartă”.

Învinsă de Real Madrid tur-retur, Chelsea a ajuns la 4 înfrângeri consecutive pentru prima dată din noiembrie 1993. O altă statistică neagră pentru londonezi, prezentată de Opta, este faptul că duelul de marți seara a fost al 18-lea din acest sezon în care nu înscriu, cel mai mare număr din sezonul 1980/1981 încoace!

Tot din fotbalul internațional: 

Tensiune și nervi la antrenamentul lui Inter » Onana și Brozovic s-au încăierat!

Erling Haaland cheltuie salariul uriaș pe mașini » Și-a cumpărat un Rolls-Royce cu banii câștigați în nici 3 zile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Stelian66
Stelian66  •  19 Aprilie 2023, 11:42

Oare de ce nu s-a exprimat asa vehement in legatura cu faultul asupra lui Benzema , din debutul meciului ? Ca a urmat un meci inncare Benzema a jucat schiopatand. Sau despre interventile rudimentare ale londonezilor pe tot parcursul meciului . A gasit el motiv. Au jucat atat de bine ca au pierdut ambele meciuri si au primit 4 Goluri , fara sa marcheze vreunul.

rajner
rajner  •  19 Aprilie 2023, 11:03

Ore cine l-o fi promovat pe catastrofa de Lampard? Habar n-are de tactica, in meciul tur l-a titularizat pe Reece James iar Vinicius l-a depășit mereu. Aseară, i-a titularizat pe Gallagher si Ciucurelu, nici măcar la pauza nu i-a schimbat, desi inexistenți tot meciul, fiind inlocuti abia dupa golul Realului, care compromisese definitiv sansele calificării. Toti afonii se cred mari antrenori, odată încheiată cariera de jucător.

Sibiu1971
Sibiu1971  •  19 Aprilie 2023, 10:16

Oare Lampard nu a văzut faultul lui James asupra lui Camavinga din minutul 50 ? Mai roșu ca asta nu exista .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează