INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR

Tensiune și nervi la antrenamentul de astăzi al lui Inter » Onana și Brozovic s-au încăierat!

Andre Onana a fost oprit de Romelu Lukaku să nu sară la bătaie cu Brozovic // Foto: Imago
Andre Onana a fost oprit de Romelu Lukaku să nu sară la bătaie cu Brozovic // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 18 aprilie 2023 19:10 / Actualizat marti, 18 aprilie 2023 19:54

Miza partidei cu Benfica, din returul „sferturilor” Ligii Campionilor (în tur 2-0), își pune amprenta pe elevii lui Simone Inzaghi. La ședința de pregătire au sărit scântei și puțin a lipsit ca portarul Andre Onana (27 de ani) și Marcelo Brozovic (30 de ani) să se ia la bătaie.

Rezultatele slabe din campionat și criticile primite de jucători după încă o înfrângere, 0-1 acasă cu Monza, influențează și atmosfera de la antrenamentele lui Simone Inzaghi. Chiar dacă pornesc cu avantajul victoriei de la Lisabona (2-0), jucătorii lui Inter resimt presiunea returului cu Benfica din „sferturile” Ligii Campionilor.

Brozovic l-a provocat pe Onana

Astăzi, la ședința de pregătire de dimineață, au fost nervi și multă tensiune, iar la un moment dat, în timpul exercițiilor colective cu mingea, situația a fost aproape să scape de sub control. 

Andre Onana a intrat mai tare la un balon aflat în posesia lui Marcelo Brozovic, cu intenția de a-l deposeda, iar mijlocașul croat s-a enervat și i-a aruncat câteva cuvinte mai dure. Înfuriat de reacția lui Brozovic, portarul camerunez s-a întors către el și l-a amenințat că-l lovește dacă-l mai insultă.

A intervenit și Romelu Lukaku

Văzând că nu se calmează și vrea să-l atingă, colegii s-au grăbit să intervină. D'Ambrosio l-a placat pe Onana. Croatul l-a îmbrâncit apoi pe portar și imediat s-a băgat la mijloc și Romelu Lukaku, care l-a tras pe Onana din meleul format. 

Conflictul verbal a mai continuat cu câteva schimburi de replici, dar cei doi s-au calmat și antrenamentul s-a putut derula fără probleme mai departe, a dezvăluit agenția Sportmediaset, care a publicat și filmulețul incidentului. Simone Inzaghi n-a trebuit să ia nicio măsură punitivă, lăsându-i pe teren.

Inter se gândește deja la derby-ul din semifinale! » Viitorul lui Simone Inzaghi depinde de Liga Campionilor
INTER - BENFICA
Inter se gândește deja la derby-ul din semifinale! » Viitorul lui Simone Inzaghi depinde de Liga Campionilor

„Cocoșii” vor fi titulari

În jocul de sâmbătă cu Monza, Onana a fost titular între buturile vicecampioanei Italiei, în vreme ce Brozovic a intrat în repriza secundă, în locul lui Asllani. Ambii „cocoși” vor fi însă din primul minut pe „Giuseppe Meazza”, mâine, în manșa secundă a partidei cu Benfica.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Erling Haaland are și trucuri „murdare” în joc » Ce face bombardierul lui Manchester City în duelurile feroce cu stoperii adverși!

Catalanii nu se dezmint » Ce intenții au șefii Barcelonei cu Lewandowski la nici un an de la transfer

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează