INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER MILANO

Chivu şi Alibec în finala Ligii? "Mourinho mi-a promis că ajunge în finală la anul"

Cristi Chivu, Chivu, Inter
Cristi Chivu, Chivu, Inter

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2009 00:00

Ioan Becali, fostul impresar FIFA, spune că a vorbit cu antrenorul lui Cristi Chivu de la Inter, portughezul Jose Mourinho, iar acesta este convins că va reuşi să ajungă în finala Ligii Campionilor de anul viitor.

"Am vorbit cu Mourinho şi l-am văzut foarte optimist în privinţa meciului cu Lazio, dar şi în legătură cu Liga Campionilor. Mi-a promis că ajunge în finală anul acesta. Ar merita Moratti acest lucru. Îşi doreşte foarte mult să îi elimine pe cei de la Chelsea. Alibec ar putea evolua în prima echipă din retur", a spus Ioan Becali la GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  19 Decembrie 2009, 21:57

Dar vad ca-l promovati bine pe magraon! Sint curios daca nu va deveni sef la Dinamo! Cu asemenea "frectzionari" obtuzi ca Turcea si Burcu, n-ar fi de mirare!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează