INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AC MILAN - TOTTENHAM 1-0

Ciprian Tătărușanu i-a dat pe spate pe italieni, după prestația cu Tottenham: „Un zid, o mașinărie! O performanță convingătoare”

Ciprian Tătărușanu, în Milan - Tottenham 1-0 / Sursă foto: Imago Images +9   FOTO
Ciprian Tătărușanu, în Milan - Tottenham 1-0 / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 15 februarie 2023 07:41 / Actualizat miercuri, 15 februarie 2023 09:34

Ciprian Tătărușanu (37 de ani), goalkeeper-ul lui AC Milan, e lăudat de fanii rossonerilor pentru prestația din victoria cu Tottenham, 1-0, din turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Și presa din „Cizmă” a remarcat evoluția sigură a românului, aflat, cel mai probabil, la „ultimul dans” în UCL. 

Ciprian Tătărușanu a fost integralist în poarta gazdelor și a avut o prestație sigură, după o perioadă agitată, în care a fost scos țap ispășitor pentru multe dintre golurile încasate de Milan în Serie A.

Se face moftul lui Becali! Schimbare importantă în primul 11 la FCSB pentru un om-cheie
FCSB
Se face moftul lui Becali! Schimbare importantă în primul 11 la FCSB pentru un om-cheie

FOTO. „Meme-uri” dedicate de italieni lui Ciprian Tătărușanu, după prestația cu Tottenham

„Un muro, una macchina” (n.r. «Un zid, o mașinărie»).După multe critici și batjocuri, portarul lui AC Milan este lăudat pe rețelele de socializare de suporteri rossoneri, care i-au dedicat mai multe meme-uri”, notează site-ul Gazzettei dello Sport în această dimineață. 

„Tătărușanul nostru din seara asta e un zid”
„Tătărușanu în prima repriză”
Două meciuri consecutive fără gol primit de Tătărușanu, prilej de rugăciune pentru fanii Milanului :)
Tătărușanu, comparat cu Dracula: „Ei bine, joacă bine la ceas de seară”
Tătărușanu, comparat cu portarii legendari din istoria „diavolilior” pentru prestația cu Tottenham
+5 FOTO

„Se întinde și respinge la singura fază periculoasă a lui Tottenham care o putea costa scump pe Milan, dar la care s-a semnalizat un ofsaid. Nu a avut un stil frumos, dar a fost eficient”, a notat site-ul tuttomercatoweb.com

Concentrat și încrezător mai ales pe jocul aerian. Nu a fost solicitat de atacanții adverși.

- calciomercato.com

7,4e nota primită de Ciprian Tătărușanu din partea portalului SofaScore

Emoții pentru Ciprian Tătărușanu

Pe durata reprizei secunde, în minutul 59, Tătărușanu a aterizat greșit la un duel cu Lenglet și și-a sucit glezna. A strâns din dinți și a rămas între buturi, deși portarul de rezervă Antonio Mirante fusese deja trimis la încălzire. 

Citește și alte știri din Liga Campionilor: 

VIDEO + FOTO Tătărușanu a închis poarta în fața lui Kane! AC Milan, victorie în turul cu Tottenham

PSG - Bayern 0-1 » Avantaj pentru bavarezi după turul „șocului” din optimile Ligii! Spectacol pe „Parc des Princes”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (16)
danglumetu
danglumetu  •  16 Februarie 2023, 13:50

''dar pentru care fapte? /stiu eu, cica drept plata ca a luat el mingea si pe data''...daca a aparat toate mingiile(1), de ce nu i-au dat zece circotasii de ziaristi??? e clar ca au ceva cu el, probabil multa invidie!

adriann_
adriann_  •  15 Februarie 2023, 18:08
Postat de lupu68 pe 15 Februarie 2023, 17:11

Si pana la urma tu al cui postac trist esti? Al lui Talpan? Sau al lui Șucu? Ca vad ca nu ai decat un singur subiect, orice eveniment s-ar intampla, tu revii la... castravete, adica la Becali. Un obsedat ca tine, rar se mai gaseste.

Tot ziarul asta (daca i se mai poate spune asa) e despre becali :)) Iar si-au batut astia joc de tine cu un template penibil, fa si tu o greva ceva, data viitoare sa nu te mai lase sa te faci de ras chiar asa :))

inshallah
inshallah  •  15 Februarie 2023, 17:57
Postat de corectorul pe 15 Februarie 2023, 11:06

Adevarul este ca e uimitor, inimaginabil sa avem o echipa nationala, echipe de club si, in genere, un fotbal intern submediocru si, simultan, sa avem un portar, Ciprian Tatarusanu, de cel mai inalt nivel in fotbalul mondial, sa evolueze titular la una dintre cele mai mari echipe din fotbalul mondial, AC Milan, respectiv in cea mai importanta competitie a pamantului, CL. Doar admiratie si plecaciuni (sigur, din partea celor obiectivi si cunoscatori ai fenomenului, pt subiectivi si hateri, e loc de critici si injuraturi oricand, oriunde si cu privire la absolut oricine)!

"in cea mai importanta competitie a pamantului" > fara majuscula suna a campionatul mondial al groparilor sau al agricultorilor :)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează