INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BASEL - CFR 1-0

Cîrţu: "Jucătorii nu mai pot. Culio, De Zerbi, Costa, nu pot fi înlocuiţi. De Traore s-a tras prea tare" :X

Articol de GSP - Publicat marti, 23 noiembrie 2010 00:00

Antrenorul lui CFR Cluj, Sorin Cîrţu, a comentat prestaţia echipei sale în partida cu Basel şi spune că jucătorii săi sînt epuizaţi.

"Cei de la Basel au fost mai buni ca noi, merită să meargă în primăvara europeană, chiar în Liga Campionilor.

Sînt obosiţi jucătorii, totul e cronicizat. O anumită parte dintre ei nu mai pot, Culio, De Zerbi, Costa nu au ce să mai facă. Dacă ei dispar, nu avem ce să facem. Ceilalţi nu pot să fie la nivelul lor.

În campionat, în Cupă, în Ligă e greu să joci, sînt 3 competiţii importante de care trebuie să ţii cont . Şi de Traore cred că s-a tras prea mult, aţi văzut şi voi cum a jucat azi", a spus Cîrţu la TVR 1.

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (15)
imperator
imperator  •  24 Noiembrie 2010, 00:16

l-au dat pe omul ala degeaba afara,Mandorlini.

silvercloud
silvercloud  •  24 Noiembrie 2010, 00:15

Asa e frate!! jucatorii CFR-ului sunt cam obositi, problema e ca ei sunt obositi din nastere!! Sa nu fii in stare sa concepi niste actiuni mai clare in atac... eu simpatizez CFR-ul si modul in care se face performantza la Cluj, dar astia nu-s jucatori dl. Paszkany... astia sunt "varza a la Cluj" !!! Haide CFR!!! Da-i afara pe toti, domnule, joaca cu Batin si inca cativa si... noroc bun!!

kautz
kautz  •  24 Noiembrie 2010, 00:14

adevarul este ca ati jucat direct in liga pe puctele lui rapid si steaua, ca echipa sinteti nu slabi oribil,dar asa se intimpla cin primesti un cadou pe care nu il meriti! lasti vicareala si aratati daca stiuti sa jucati ,nu sa furati. apropo cum a lipsit boc putin din guvern sa vazut

Vezi toate comentariile (15)
Comentează