INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BRUGGE - BENFICA 0-2

VIDEO Benfica, pas mare spre „sferturile” Ligii Campionilor! Nicio emoție pe „Jan Breydel”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 15 februarie 2023 22:03 / Actualizat miercuri, 15 februarie 2023 23:59

Benfica Lisabona s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Club Brugge, în manșa tur a optimilor de finală din Liga Campionilor.

Parcursul excepțional din faza grupelor, calificare peste Leverkusen și Atletico Madrid, i-a stors de energie pe campionii Belgiei. Din acel moment, Club Brugge s-a prăbușit. Nici schimbarea de la nivelul băncii tehnice, Scott Parker în locul lui Carl Hoefkens, nu a redresat lucrurile.

Prezent tot mai des în România, Van der Vaart a făcut o comparație colosală: „Fantastic! Mai valoros decât Harry Maguire”
Comparație
Prezent tot mai des în România, Van der Vaart a făcut o comparație colosală: „Fantastic! Mai valoros decât Harry Maguire”

Benfica, nicio emoție în turul cu Brugge

De partea cealaltă, Benfica, liderul la zi din Portugalia, a profitat de culoarul ușor obținut cu trudă în grupă, atunci când le-a devansat pe PSG și Juventus.

Elevii lui Roger Schmidt au avut o singură dată emoții în fața celor 24.136 de spectatori de pe „Jan Breydel”, în finalul primei părți, când Odoi a trimis mingea în plasă, dar reușita a fost anulată pentru ofsaid.

Imediat după reluare, Joao Mario a transformat o lovitură de la 11 metri. 

David Neres, starul adus de la Benfica în vară, a rezolvat partida cu reușita din minutul 88, iar lusitanii sunt deja cu gândul la faza sferturilor de finală.

FINAL » Club Brugge - Benfica 0-2

Club Brugge - Benfica, echipe de start: 

Club Brugge: Mignolet - Clinton Mata, Mechele, Hendry - Buchanan, Vanaken, Odoi, Onyedika, Meijer - Lang, Sowah 
Rezerve: Bursik - Boyata, Jutgla, Nielsen, Nusa, Rits, Sandra, Sylla, Yaremchuk 
Antrenor: Scott Parker 

Benfica: Vlachodimos - Bah, Antonio Silva, Otamendi, Grimaldo - Florentino, Chiquinho - Aursnes, Joao Mario, Rafa Silva - G. Ramos 
Rezerve: S. Soares, A. Gomes - Draxler, Gilberto, Guedes, Lucas Verissimo, Morato, P. Musa, Neres, J. Neves, Schjelderup, Tengstedt 
Antrenor: Roger Schmidt

Stadion: „Jan Breydel” (Bruges) 
Arbitru: Davide Massa (Italia)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Panduru, șocat de recordul din PSG - Bayern: „Cu mijlocul ăsta poți să bați?!” » Cine e cel mai tânăr jucător din istoria fazelor eliminatorii ale Ligii

Cum a reacționat Chivu când a fost ofertat din Serie B: „Zilele trecute am aflat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  16 Februarie 2023, 09:42

Neres a venit de la Shahtar

Vezi toate comentariile (1)
Comentează