INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - STEAUA 1-0 (6-5 LA PENALTYURI)

Coincidenţele unui thriller » Cum a ajuns Steaua să rateze calificarea în urma unui joc ciudat de întîmplări

Articol de - Publicat vineri, 29 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 octombrie 2014 19:19

Steaua a fost eliminată de Ludogoreţ, un adversar neaşteptat, după ce a pierdut la penalty-uri, scor 5-6. Iată coincidenţele ciudate ale acestui meci:

- Ludogoreţ a devenit posibil adversar al Stelei fiindcă Legia a folosit un jucător suspendat în returul cu Celtic. Scoţienii au mers mai departe în locul polonezilor şi bulgarii au trecut din urna capilor de serie în a out-siderelor. Campioana României nu l-ar fi putut întîlni pe Moţi în play-off dacă Legia ar fi jucat ea play-off-ul, un drept pe care îl cîştigase pe teren.

- La Bucureşti, Chipciu a ratat un penalty cînd scorul era 0-0.

- Tănase a "reuşit" să se accidenteze în minutul 1 şi l-a obligat pe Gîlcă să consume o schimbare din start.

- Steaua a încasat în minutul 90 golul care a dus meciul în prelungiri. Wanderson a înscris în minutul 90. Maccarone punctase în dezastrul de la Middlesbrough, din 2006, în minutul 89.

- Un contraatac bun al roş-albaştrilor, din penultimul minut de prelungiri, a contribuit la conturarea coşmarului: Stoianov l-a faultat pe Varela, portarul bulgar a fost eliminat şi Moţi l-a înlocuit la loviturile de departajare, devenind erou.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (138)
noelstoica
noelstoica  •  30 August 2014, 02:22

Vad Dinamovisti fericiti,carora le-a venit cu tupeu graiul!Insa nu in urma vreunei performante a echipei lor perdante.Sa ne aducem aminte...: 17 Nentori Tirana, Knattspyrnufélag Reykjavíkur e.t.c.!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 01:37
Postat de ortega pe 29 August 2014, 12:59

OK , amice , gând la gând , uhrynăm pe 5tiaua ... Nici nu merită altceva , dealtfel ... Să fii iubit ...

..)))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 01:37
Postat de fangigi pe 29 August 2014, 14:10

Perfect deacord, as mai adauga si punctul 5: Cat de pacalici sa fi ca sa te elimine o echipa de gradinari si sa-l mai faci si erou pe Moti! In doua tari!::)))))

pai uite asa: simplu, la misto..))

Vezi toate comentariile (138)
Comentează