INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Conte a luat foc după eliminarea din Liga Campionilor: "Nu se poate aşa ceva, e periculos" » Ce i-a transmis Drogba

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 decembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 11 decembrie 2013 19:15

Antrenorul lui Juventus, Antonio Conte, a declarat că a cerut amînarea partidei din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, înainte de înfrîngerea cu Galatasaray, scor 0-1.

"Am cerut amînarea partidei. Am avut o reuniune cu delegatul UEFA şi am spus că este periculos să joci pe o astfel de vreme, dar nu am fost ascultaţi. Ieri, arbitrul a oprit meciul pentru că era periculos. Dar astăzi nu era periculos? Acesta nu este fotbal. Drogba mi-a spus: «Este la fel pentru ambele echipe». Dar nu e aşa, deoarece dacă am fi putut juca fotbal altul era finalul.

Băieţii au făcut o partidă bună, eroarea a fost că am ajuns să depindem de acest meci. Este o mare deziluzie, dar trebuie să-l felicit pe Sneijder. Din cauza terenului prost am tras doar trei şuturi la poartă", a spus Conte.

Fundaşul Giorgio Chiellini consideră că Juventus a pierdut calificarea în primele meciuri: "Erorile le-am comis la Copenhaga şi în meciul de acasă cu Galatasaray. Astăzi a fost dificil să jucăm fotbal. Am dat tot, dar calificarea a fost compromisă în primele meciuri".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
vasilescugeo
vasilescugeo  •  12 Decembrie 2013, 12:26
Postat de flo_ax pe 11 Decembrie 2013, 22:59

in mod normal un meci de fotbal nu trebuie sa se joace pe orezarii...

Dar in cazul de fata a fost mama natura...

vasilescugeo
vasilescugeo  •  12 Decembrie 2013, 12:21
Postat de flo_ax pe 11 Decembrie 2013, 22:59

in mod normal un meci de fotbal nu trebuie sa se joace pe orezarii...

e drept , ca si steaua a cam facut orezarii intentionat(irigand terenul abundent chiar si in conditi de ploaie) de-a lungul timpului pe ghencea inainte de meciuri importante in europa.

il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  12 Decembrie 2013, 11:33
Postat de alecsss pe 11 Decembrie 2013, 23:49

Cam asta inseamna sa fi impins de la spate de arbitrii. Iti merge bine-n campionat, te crezi mai bun decat esti, si cand dai de niste fotbal fara arbitri partinitori, ti-o iei.

Merda juve!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează