INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ASTRA - FC COPENHAGA, MIERCURI, 20:30, DIGISPORT 1, GSP.RO

Continuă problemele financiare la Astra! Șumudică le-a transmis un mesaj jucătorilor înaintea duelului cu FC Copenhaga

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2016 18:43

Secundul Cristian Petre și Filipe Teixeira au participat la conferința de presă care precede meciul de miercuri, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor cu FC Copenhaga.

Cristian Petre a vorbit despre absenții pe care îi va avea Astra în meciul de mâine și a dezvăluit ce le-a transmis Șumudică jucătorilor, acesta fiind suspendat.

"Un rezultat bun ar fi și un 0-0. Denis Alibec și Dandea lipsesc. Săpunaru e în lot și probabil va fi pe bancă. S-a simțit la meciul cu Dinamo că Șumi nu le-a putut transmite ce a vrut jucătorilor. Tot ce a transmis a făcut-o prin mine. El vrea mai multă agresivitate și echipa să facă un efort comun. Dacă vom reuși să jucăm la fel cum am făcut-o cu Steaua în sezonul trecut cred că suntem aproape calificați. Sunt probleme cu banii, dar jucătorii vor trece peste pentru că vor performanță. Așa a fost și anul trecut", a declarat Cristian Petre.

"Va fi un meci foarte dificil, cu o echipă foarte puternică. Nea Petre ne-a transmis că Șumudică e alături de noi. Meciul nu se va decide mâine. Am depus memoriu de 4-5 luni. Ar fi bine ca patronul să vină și să vorbească cu noi dacă vrea. Simțim lipsa antrenorului" Filipe Teixeira

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
becalidinamovit
becalidinamovit  •  26 Iulie 2016, 19:56
Postat de grandetorito pe 26 Iulie 2016, 19:39

"Dacă vom reuși să jucăm la fel cum am făcut-o cu Steaua în sezonul trecut cred că suntem aproape calificați." Pai cred si eu ca sunteti ca si calificati daca "jucati" si voi si tusierii asa cum ati facut-o impotriva Stelei in sezonul regular anul trecut. Sa va manance falimentul!

ba da meltean esti=))comparatia facuta e made in ghesepe ..dece nu a zis sa joace cum au facut-o cu lyon sau cu WEST HAM pe care i-a surclasat ..asta cu steaua e made ghesepe ..sa va facasa aveti furnicaturi ..si cel ce a scris a facut-o in timp ce se multumea si asa a fost mai placut momentul ..fi destept c atara geme de prosti catine

becalidinamovit
becalidinamovit  •  26 Iulie 2016, 19:53

la astia mereu sunt probleme cu banii .dar fac transferuri tari de tot ..deunde bani sa-i platesca ..?semna sapunaru daca erau probleme ?

grandetorito
grandetorito  •  26 Iulie 2016, 19:39

"Dacă vom reuși să jucăm la fel cum am făcut-o cu Steaua în sezonul trecut cred că suntem aproape calificați." Pai cred si eu ca sunteti ca si calificati daca "jucati" si voi si tusierii asa cum ati facut-o impotriva Stelei in sezonul regular anul trecut. Sa va manance falimentul!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close