INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING - FCSB 0-0

Corespondență din Portugalia // Jorge Jesus laudă FCSB și nu mai este optimist: "Steaua, o echipă bună, la același nivel cu noi"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2017 08:43

FCSB a terminat la egalitate meciul cu Sporting, 0-0, din turul play-off-ului Champions Legue. Meciul retur are loc pe 23 august, la București.

Mult după plecarea lui Nicolae Dică, 20 de minute mai târziu, a apărut și Jorge Jesus, antrenorul lui Sporting, în sala de conferințe a formației portugheze. Lângă el, ofițerul de presă Paulo Cintrao: "Dacă adversarii ar fi marcat aici, ar fi avut un avantaj. Acum, orice gol al nostru în România ar valora dublu".

"Meci dificil din cauza adversarilor"

Antrenorul lusitan voia să pară calm, dar nu era. Singura lui satisfacție marți a fost că "leii" nu au primit gol pe "Alvalade". Afirmând, după ce săptămâni la rând portughezii debordaseră de optimism, că "am jucat împotriva unei echipe bune, aflate la același nivel cu noi. Steaua are jucatori valoroși tehnic și tactic. Din cauza adversarilor am avut un meci extrem de dificil. Dacă ei ar fi reușit să înscrie aici, ar fi avut un avantaj. N-au făcut-o. Acum, orice gol al nostru în România ar valora dublu".

"Am fost tari în defensivă"

Cum a fost Sporting? "O partidă bună, în care noi am fost foarte tari în defensivă. Doar că nu am reușit să marcăm. Nu pentru că Bas Dost nu a fost inspirat sau din cauza oboselii, ci pentru că Steaua s-a apărat bine. Însă noi vom merge la București motivați la maximum și cu mare încredere".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
sooos1ck
sooos1ck  •  16 August 2017, 15:56
Postat de Istvan Demeny pe 16 August 2017, 15:49

ai uitat de bara lor in prima repriza si penalty neacordat la un henti in careu in prima repriza?"mutumim arbitre"a spus comentatorul protv!

Si Steaua trebuia sa marcheze un gol, sa nu uitam offside-ul care nu a fost, Alibec (daca nu ma insel) scapasa singur cu portarul pe zona centrala! Hai sa nu mai fim Gigi contra si sa ne simtim bine, Steaua tine capul mereu sus pentru Romania!!!

259914374474553
Istvan Demeny  •  16 August 2017, 15:49
Postat de Constantin Valentin pe 16 August 2017, 10:42

Dupa un 0-0 la Sporting acasa, plus doua ocazii monumentale ratate, Sporting neavand vreo ocazie clara de a marca doar presiune si atat, poti sa spui doar atat BRAVO STEAUA !!!

ai uitat de bara lor in prima repriza si penalty neacordat la un henti in careu in prima repriza?"mutumim arbitre"a spus comentatorul protv!

vyyllyy
vyyllyy  •  16 August 2017, 14:51

No probleme ,,, 0-3 la Bucuresti si gata cu iluzia asta ca sunt de la egal la egal ,,, Sporting au crezut ca e o paine de mancat fcsb-bejeje si de asta iau luat de sus dar la bucuresti o sa fie alt ceva o sa faca presiune la mijlocul terenului si nu mai trece fcsb de la linia de mijloc .

Vezi toate comentariile (20)
Comentează