INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC COPENHAGA - ASTRA, MIERCURI, 20:45, GSP, TVR1

Cornel Dinu a comentat șansele Astrei cu FC Copenhaga și a ironizat un giurgiuvean: "M-a impresionat doar când a condus galeria"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2016 12:31

După 1-1 în tur, Astra va juca miercuri în Danemarca, cu FC Copenhaga, în turul III al preliminariilor UEFA Champions League.

Cornel Dinu a comentat șansele pe care giurgiuvenii le au la calificare și l-a ironizat pe Daniel Niculae, atacantul campioanei.

"Mă încumet să spun că Astra are șanse foarte puține. Echipa încă serbează un titlu la care nu se aștepta și care este moment unic în istoria orașului, cu excepția intrării lui Vlad Tepeș ca să omoare raidul turcesc.

Niculae nu m-a impresionat niciodată în cariera lui, poate doar la un meci cu FC Național, când a condus galeria frumoasă din Giulești. Mai mult a exersat rolul de comentator", a spus Dinu la DolceSport.

Meciul FC Copenhaga - Astra va avea loc miercuri, de la ora 20:45. Partida va fi în direct pe TVR 1 și va fi liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (60)
amicu
amicu  •  03 August 2016, 06:38
Postat de utraian pe 02 August 2016, 18:12

Unii dintre voi va legati de Dinu, care a fost si jucator bun, dar ulterior, contrar asteptarilor a studiat. A citit omul, poate sa dea detalii, exemple frumoase, pentru voi e un nimeni. Nah pai asta e viata practic, esti jucator bun, ulterior daca ai cap faci restul. Eu cred ca Dinu a facut restul si face restul. Sper sa traiasca 120 de ani si sa ne incante in continuare

Pai Dinu este cunoscut pentru prosopul aruncat lui lucescu in 1998 pe Giulesti dupa un Rapid 1-4 Dinamo. Insa atat la finalul acelui sezon in care Rapid a castigat titlul, cat si in toata cariera, Dinu a avut parte doar de prosoape primite de la adversari. Degeaba ai multa scoala daca bati campii.

amicu
amicu  •  03 August 2016, 06:34
Postat de 1745flo pe 02 August 2016, 18:29

Daniel Niculae n-are nici o treaba cu fotbalul si nici n-a avut vreodata! Cifrele o dovedesc! Procuroru iar are dreptate!

Care cifre o dovedesc? Du-ti ideea pana la capat, hai cu argumente. De vorbe aruncate aiurea suntem satui.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  02 August 2016, 20:27

Ironii ieftine. Poate vrea sa se bage în seama, cine știe? Un fel de Sumudica avant-la-lettre domnul Dinu. O fi și invidios pe succesul acestuia, pentru desele sale chemări la rampa... Să-i fie de bine. Mie Niculae mi s-a părut un fotbalist mai mult decât decent și m-a impresionat când a mers în B la Rapid practic pro-bono. În rest putem ironiza în felul acesta oricând, pe oricine, ca e simplu. Probabil și de succes.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează