INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - FC PORTO 3-2

Cristiano Ronaldo, victima unui derapaj grosolan: „Ne-am răzbunat pe acest porc! Să vedem ce mai postează rudele lui fără dinți”

Cristiano Ronaldo. foto: Guliver/Getty Images +17   FOTO
Cristiano Ronaldo. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2021 21:20 / Actualizat miercuri, 10 martie 2021 22:12

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a ratat una dintre ultimele șanse ale carierei de a mai ridica trofeul UCL măcar o dată. Juventus a fost eliminată din Champions League de FC Porto, într-o seară pe care starul lusitan trebuie s-o uite cât mai repede.

Nu doar că a avut o evoluție ștearsă și a greșit la golul secund al lui FC Porto, dar Cristiano Ronaldo a fost și ținta unui derapaj grosolan al unui oficial de-ai „dragonilor”.

Este vorba despre Fernando Saul, crainicul lui FC Porto, care a uitat că Ronaldo îi e conațional și l-a jignit fără menajamente pe omul recordurilor din fotbalul mondial, notează publicația portugheză Record. Nici „Bătrâna Doamnă” n-a scăpat de furia revărsată de Fernando Saul pe rețelele de socializare: 

„Ne-am răzbunat pe hoții lui Juventus pentru finala de la Basel (nr. - Juventus - Porto 2-1, în finala Cupei Cupelor din ediția 1984) și ne-am răzbunat pe porcul de Cristiano Ronaldo pentru ce a făcut pe stadionul nostru, Dragao. Abia aștept să văd ce video mai postează mama lui, Dolores, și rudele lui fără dinți”, a scris Fernando Saul pe Instagram, postare pe care a șters-o ulterior.

Minute mai târziu, a venit și mesajul prin care Saul îi cerea scuze lui Ronaldo: „Vreau să cer iertare lui Ronaldo și familiei lui pentru cuvintele mele lipsite de respect pe care le-am scris înfierbântat după o seară istorică. Chiar dacă am puterea să-mi cer iertare pentru că am depășit limitele, nu pot să uit faptul că cel mai bun jucător nu s-a purtat respectuos față de mine și de familia mea pe Dragao. Dar am greșit, și îmi pare rău pentru că nu trebuie să repet greșelile altora”, a scris Fernando Saul.

Cristiano Ronaldo, dezolant cu Porto 

CR7 a avut o singură ocazie în retur, în prelungiri, și a greșit la golul doi al oaspeților. „Cine stă în zid n-are voie să se întoarcă niciodată cu spatele de teamă că-l va lovi mingea! E o greșeală gravă și impardonabilă. El și cu Morata s-au ferit, nu este vina portarului. Nu aveau ce să caute acolo dacă ei procedează așa", a acuzat Fabio Capello.

Antrenorul Pirlo a încercat să îi scuze: „Noi am ales cine să stea în barieră. Au greșit, dar nu s-a mai întâmplat să se întoarcă, poate că au crezut că lovitura liberă e de la distanță mare și nu au simțit pericolul!". Sergio Oliveira a executat pe jos și a egalat la doi (115) dintr-o lovitură liberă de la 30 de mtri, golul lui Rabiot (aflat și el la zid) cu capul fiind inutil. Cu un om în plus mai bine de o oră, Juve n-a reușit calificarea, deși Chiesa a marcat „doppietta"!

+13 FOTO

VIDEO Cristiano Ronaldo, momente de senzație în tricoul lui Juventus

Citește și alte știri de actualitate:

FOTO+VIDEO. Juventus - Porto 3-2 (4-4 la general) » „Bătrâna Doamnă”, OUT din Ligă! Thriller în Italia, Cristiano Ronaldo lamentabil!

Faza care putea schimba totul în Juventus - Porto: „E penalty, n-ai nevoie de VAR aici!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
gica.paunescu
gica.paunescu  •  11 Martie 2021, 07:20

Urat comentariul postat de comentatorul portughez. Bine ca a avut , totusi, si reactia (apoi) fireasca; sa stearga postarea si sa-si ceara scuze. Poti sa nu placi vreo fizionomie ( tuturor ni se poate intampla), insa ca traitori laolalta trebuie sa ne toleram unii pe ceilalti. PS Messica o a comis si el aseara; dupa marcarea unui gol fantastic, a festelit-o c-un penalti tras rudimentar. Doar ca Barca mi-a parut c-a jucat bine, putea sa marcheze atatea goluri cat s-o duca in prelungiri. Semnele de revenire exista, da Doamne !

gogoas
gogoas  •  11 Martie 2021, 03:59
Postat de Sorin Postelnicu pe 10 Martie 2021, 22:55

Lipsă de respect, de educație și de bun simț. Nu are ce căuta în sport în asemenea individ.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1870882192938134
Sorin Postelnicu  •  10 Martie 2021, 22:55

Lipsă de respect, de educație și de bun simț. Nu are ce căuta în sport în asemenea individ.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează