INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - BARCELONA

JUVENTUS - BARCELONA. Cristiano Ronaldo, din nou pozitiv cu noul coronavirus » Starul lui Juventus ar putea rata meciul cu Barcelona

FOTO: Guliver/GettyImages +22   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 15:08 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 17:03

Portughezul Cristiano Ronaldo (35 de ani) s-a testat din nou pentru coronavirus, iar rezultatul a fost iar pozitiv. El ar putea rata meciul Juventus - Barcelona.

Starul lui Juventus, care se află în izolare după ce a s-a îmbolnăvit de COVID-19, ar putea rata meciul cu Barcelona, de miercuri, din grupele Champions League, anunță Marca. Testul său a ieșit tot pozitiv. 

Sky Sports Italia informează că Ronaldo va mai face un test cu 24h înainte de meciul cu Barcelona, de pe 28.10, iar dacă va fi negativ va putea evolua.

Cristiano Ronaldo a fost depistat pozitiv cu coronavirus în urmă cu aproximativ o săptămână, în timp ce se afla în cantonamentul echipei naționale a Portugaliei.

0,0013% din salariu!

Ronaldo va primi o amendă ridicolă pentru încălcarea protocolului sanitar: 400 de euro. Chiar dacă ministrul italian al sportului, Vincenzo Spadafora, a declarat că „Ronaldo a ignorat protocolul sanitar, întorcându-se infectat cu coronavirus" în Peninsulă, starul lusitan al lui Juventus riscă o pedeapsă ridicol de mică.

Conform Tuttosport, Cristiano a încălcat articolul 650 din Codul penal, dar va primi, probabil, o amendă de numai 400 de euro. Ceea ce înseamnă 0,0013 la sută din salariul său anual!

Nu am încălcat niciun protocol. Totul e o minciună. Ei mă acuză că am violat legea italiană, dar eu și echipa mea aveam o responsibilitatea, am făcut totul bine. Totul a fost cu autorizație, mai ales pentru acel domn italian al cărui nume nu-l voi spune. E o minciună, am respectat protocolul. Soarele ajută mult. Când am posibilitatea, stau 20-30 de minute la soare. E important în această perioadă să iei vitaminele C și D, omega 3... Să mănânci bine, multe legume, fără dulciuri, să dormi bine, opt-nouă ore, și să faci sport. Multora nu le place sportul, dar și simplul mers contează. Ca să rezistăm, trebuie să avem un sistem imunitar puternic
- Cristiano Ronaldo, atacant Juventus

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ansu Fati, apărat de Griezmann + Barcelona îl dă în judecată pe ziaristul care l-a atacat rasist

Cum îşi omoară timpul liber Cristiano Ronaldo, care se află în izolare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  22 Octombrie 2020, 17:23

Cața vrajeala, înainte de meciul cu Barca o sa fie negativ. În fine oricum pandemia asta e o vrajeala maxima! Sa sa răcească lumea și sa se scumpească totul! Mor cei care sunt cu adevărat bolnavi! Hoților! Meritați o revoluție pe tot globul pentru minciunile astea!

2290353194581653
Andrei Piatra  •  22 Octombrie 2020, 16:39

Pandemia de covid-19 va ramane in istoria omenirii ca pandemia relatata, mai putin pandemia traita. Felicitari tuturor actorilor si regizorilor implicati! Pacat de cei cu boli cronice, obligati sa evite spitalele si sa se trateze cu ceai de musetel si tinctura de patlagele, pacat de cei care au restaurante, terase si hoteluri care se pregatesc de faliment, pacat de cei care ies din casa mascati, obligati sa sufere de hipoxie si hipercapnie agravandu-si bolile sau dobandind boli noi, dupa caz, pacat ca nu am invatat din trecut lectia cea mai importanta, si anume ca libertatea odata pierduta se recupereaza anevoios si adesea cu mari sacrificii si varsare de sange, dar... asta e, astia suntem, atata putem. :)))

dinamofurata
dinamofurata  •  22 Octombrie 2020, 16:26

Daca s-ar fi tratat la clinica lui Becali acum ar fi scapat de coronavirus. Dybala a avut Covid 45 de zile. Ce amatori sunt astia de la Juventus.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează