INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED - ATALANTA 3-2

Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după un nou gol decisiv în Champions League + ce bornă a atins

Cristiano Ronaldo / foto: Guliver/Getty Images +15   FOTO
Cristiano Ronaldo / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 08:30 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 08:45

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a fost din nou decisiv pentru Manchester United în Champions League. După ce adusese victoria în ultimul minut cu Villarreal, portughezul a înscris golul decisiv și în triumful electrizant cu Atalanta, 3-2.

Cu 124 de goluri reușite în toată cariera în Champions League, Cristiano Ronaldo a mai trăit o noapte magică în competiția pe care a câștigat-o de cinci ori în carieră. Cu multă exuberanță, Ronaldo și-a descris trăirile de pe Old Trafford din partida de aseară, într-o postare care a strâns pe Instagram peste 9 milioane de like-uri în opt ore. 

„Da! «Teatrul Viselor» arde! Suntem în viață! Suntem Manchester United și nu renunțăm niciodată! Acesta este Old Trafford!”, a scris superstarul lusitan pe rețelele de socializare.

300 de meciuriare Ronaldo la United, bornă atinsă miercuri seară (124 de goluri)

Manchester United, revenire de senzație cu Atalanta

A treia etapă a grupelor Champions League a continuat miercuri seară cu meciurile din grupele E-H. Mircea Lucescu a fost învins de Barcelona pe Camp Nou, 0-1, Cristiano Ronaldo a decis Manchester United - Atalanta 3-2, în vreme ce Benfica a rezistat 70 de minute pe teren propriu cu Bayern. Apoi, sub ochii „centralului” Ovidiu Hațegan, a urmat tăvălugul, 4-0.

Manchester United era condusă cu 2-0 la pauză de Atalanta. „Diavolii” s-au trezit după pauză, au marcat rapid prin Rashford (53), Maguire a reușit egalarea (75), iar Ronaldo - cine altul? - a decis meciul în minutul 81 cu o lovitură de cap plasată perfect

+11 FOTO

Cum s-a enervat Cristiano Ronaldo în meciul cu Atalanta

Atalanta o conducea cu 2-0 pe Manchester United după 30 de minute. Cristiano Ronaldo (36 de ani), starul britanicilor, a cedat nervos. În final însă, gazdele s-au impus cu 3-2 chiar după reușita decisivă a superstarului portughez.

Imediat după ce Demiral a marcat golul doi al italienilor pe Old Trafford, în urma unui corner, Ronaldo a început să țipe la mijlocul terenului, gesticulând nervos:

Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după un nou gol decisiv în Champions League + ce bornă a atins

United trecea printr-un moment greu. Echipa din Manchester (locul 6) e în afara pozițiilor de UCL în Premier League, însă ocupă acum prima poziție în grupa de Champions.

VIDEO Ole Gunnar Solskjær îl caracterizează pe Cristiano Ronaldo

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO + FOTO Lucescu, înfrângere la limită pe Camp Nou în UCL » United, revenire ULUITOARE de la 0-2! Bayern, Chelsea și Villarreal au făcut scor

Mircea Lucescu, prima reacție după înfruntarea cu Barcelona: „Au făcut 18 faulturi! E o lecție pentru jucătorii mei”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează