INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPE, RUNDA #3

VIDEO + FOTO Lucescu, înfrângere la limită pe Camp Nou în UCL » United, revenire ULUITOARE de la 0-2! Bayern, Chelsea și Villarreal au făcut scor

A treia etapă a grupelor Champions League a continuat în această seară cu meciurile din grupele E-H +15   FOTO
A treia etapă a grupelor Champions League a continuat în această seară cu meciurile din grupele E-H

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 00:02 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 00:07

A treia etapă a grupelor Champions League a continuat în această seară cu meciurile din grupele E-H. Mircea Lucescu a fost învins de Barcelona pe Camp Nou, 0-1, Cristiano Ronaldo a decis Manchester United - Atalanta 3-2, în vreme ce Benfica a rezistat 70 de minute pe teren propriu cu Bayern. Apoi, sub ochii „centralului” Ovidiu Hațegan, a urmat tăvălugul, 4-0.

Ce s-a întâmplat marți în grupele Ligii

+11 FOTO

GRUPA E

De la 19:45, Barcelona s-a chinuit serios cu Dinamo Kiev. Noroc cu stoperul Gerard Pique, care le-a adus catalanilor primele 3 puncte din această grupă. Trupa lui Koeman e pe loc de Europa League, în vreme ce formația lui Mircea Lucescu ocupă ultima poziție, cu un singur punct acumulat. 

În celălalt meci, Benfica - Bayern, condus de Ovidiu Hațegan, brigada românescă le-a anulat două goluri bavarezilor, ambele după intervenția VAR. Cel al lui Lewandowski (43) pentru henț, iar cel semnat de Muller (52) din cauza unui ofsaid. Ultimele 20 de minute au fost de coșmar pentru portughezi, care au primit 4 goluri!

FINAL. Barcelona - Dinamo Kiev 1-0

FINAL. Benfica - Bayern 0-4

GRUPA F

Manchester United era condusă cu 2-0 la pauză de Atalanta. „Diavolii” s-au trezit după pauză, au marcat rapid prin Rashford (53), Maguire a reușit egalarea (75), iar Ronaldo - cine altul? - a decis meciul în minutul 81 cu o lovitură de cap plasată perfect, „de unde vine”. 

Dincolo, Villarreal a rezolvat în primul sfert de oră duelul cu Young Boys Berna. În Elveția, fosta adversară a CFR-ului din preliminariile Ligii a fost înfrântă de golurile semnate de Pino (6), Moreno (16, 89) și Chukwueze (90+1). Elia (77) a reușit golul de onoare al gazdelor.

FINAL. Manchester United - Atalanta 3-2

  • Au marcat: Rashford 53, Maguire 75, Ronaldo 81 / Pasalic 15, Demiral 29
  • Live + Statistici

FINAL. Young Boys - Villarreal 1-4

GRUPA G

Salzburg și-a consolidat primul loc în grupă după succesul contra celor de la Wolfsburg. Adeyemi și Okafor, ultimul cu o „dublă”, au adus prima victorie a unei echipe din Austria împotriva uneia din Germania în 43 de ani de cupe europene. 

În Hexagon, Lille și Sevilla au dat-o la pace, 0-0 și continuă alături de nemți bătălia pentru poziția a doua.

FINAL. Salzburg - Wolfsburg 3-1

FINAL. Lille - Sevilla 0-0

GRUPA H

Cu Lukaku accidentat din minutul 23, Chelsea s-a distrat pe teren propriu cu Malmo. Jorginho, cu două goluri din penalty, Christensen și Havertz au consemnat un succes fără emoții pentru deținătoarea trofeului. 

În Rusia, Juventus a avut de 86 de minute pentru a sparge gheața împotriva lui Zenit. Reușita lui Kulusevski a fost totuși de ajuns pentru „Bătrâna Doamnă”.

FINAL. Zenit - Juventus 0-1

FINAL. Chelsea - Malmo 4-0

VIDEO. Cele mai frumoase goluri marcate de Ronaldo Nazario la Real Madrid

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

OZN » Când va fi gata stadionul Barcelonei de 900 de milioane de euro

Starul lui Bayern are acordul tribunalului și poate juca următorul meci din Ligă! Își va alege apoi închisoarea

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
valyomanyd
valyomanyd  •  21 Octombrie 2021, 07:23
Postat de Pompiliu Bota pe 20 Octombrie 2021, 21:49

Nea Ovi, mentorul matale Stra Luce Ntori de Nord, chiar daca ,,antreneaza,, pe gratis face de ras fotbalul romanesc ! Acelasi antijoc (,,sa nu luam multe,, ,,sa luam cat mai putine,, ,,am avut ghinion,,). Va rog sa nu-l mai pacaliti ca e cel mai mare antrenor ca iar vrea la nationala !!!

Nea Pompi, iar ne pacalesti ca esti mare avocat? Parca "ai castigat" un proces privind situatia dintre fcfcsb si Talpan, " ieste" ?

reteleanu
reteleanu  •  20 Octombrie 2021, 22:40

parca vad ca daca nu face cr7 vreo minune (si n-o sa faca, ptr ca deja a zis ca-l vrea pe zidane pe banca), united o sa aiba maine alt antrenor

887888274661367
Pompiliu Bota  •  20 Octombrie 2021, 21:49

Nea Ovi, mentorul matale Stra Luce Ntori de Nord, chiar daca ,,antreneaza,, pe gratis face de ras fotbalul romanesc ! Acelasi antijoc (,,sa nu luam multe,, ,,sa luam cat mai putine,, ,,am avut ghinion,,). Va rog sa nu-l mai pacaliti ca e cel mai mare antrenor ca iar vrea la nationala !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close