INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINALA LIGII CAMPIONILOR

Cristiano Ronaldo: “Rămîn la Manchester”

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie -1 00:00

Starul portughez închide porţile către Real Madrid, anunţînd ieri că nu pleacă de pe “Old Trafford”.

După golul din minutul 26, avea deja “Balonul de Aur” în vitrină. Ratînd la penaltyurile de departajare, l-a şutat înapoi la “France Football”. Cristiano Ronaldo mai trebuie să aştepte. A trecut în două ore şi un sfert de la extaz la agonie: “Credeam că trăiesc cea mai neagră zi din viaţă. M-am temut că pier­dem din cauza mea. Colegii m-au salvat şi sînt foarte mîndru de ei. Am fost mai buni şi meritam să cîştigăm. Iar totul s-a transformat repede în cea mai fericită zi”.

Portughezul a plîns de fericire cu faţa în gazon, după greşeala lui Anelka. Şi s-a ţinut de cuvînt, lămurindu-şi viitorul. A încheiat sezonul cu 42 de goluri şi va con­tinua să înscrie pentru Manchester . Nu pleacă la Real, cum anunţa ieri AS! “După finala asta, e clar că rămîn”, a spus Ronaldo. Secundul Queiroz confirmă: “E fericit la noi, are contract şi nu mă tem că-l pierdem”.

23 de ani a împlinit pe 5 februarie Cristiano Ronaldo, care joacă din vara lui 2003 la Manchester United

10 mil. de euro este salariul anual oferit, potrivit noului contract, pînă în 2013, pregătit de “diavolii roşii”

12 mil. de euro e contractul anual propus portughezului de Real, care ar plăti 120 de milioane lui Manchester

1.342.000 de telespectatori la finală

Meciul în urma căruia Manchester United şi-a adjudecat titlul de campioană a Europei în dauna celor de la Chelsea a fost urmărit de apro­xi­mativ 1,35 milioane de telespec­tatori. Astfel, partida televizată de ProTV a înregistrat un rating de 11,8% în mediul urban, mai mult decît finala precedentă a Ligii, atunci cînd Milan şi Liverpool au făcut numai 10,8 puncte de rating. În topul celor mai urmărite meciuri din acest sezon din toate com­pe­ti­ţiile, finala Ligii este pe ultimul loc, fiind depăşită în audientă şi de fi­nala Cupei României.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
 •  25 Mai 2008, 21:07

i mai trebuie 2-3 ani si e cel mai boooooon jucator din loooome din toate timpurile!!!!!!!no comment!!!!!!!!!!

 •  25 Mai 2008, 21:05

cristiano ronaldo e cel mai booooon jucator din lome manchester e 1 club prea mik pt el!!!!!!!!!

 •  24 Mai 2008, 21:22

ronaldo este f.bun.portughezii au obuna scoala de fotbal.tara mica sisaraca.romania de ce nu poate fi la fel.CORUPTIEEEEE!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează