INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BASEL - STEAUA, MIERCURI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGI1 ŞI DOLCE1, LIVETEXT PE GSP.RO

Cu muzele în deplasare » Steliştii îşi vor lua soţiile şi iubitele în deplasarea de la Basel

Fetele s-au întîlnit ultima oară la botezul fetiței lui Chipciu: Ana Pîrvulescu, Antoaneta (iubita lui Tătărușanu), Gabi Pintilii, Valentina Rîpă, Roxana Rusescu și Andreea Chipciu (de la stînga la dreapta)
Fetele s-au întîlnit ultima oară la botezul fetiței lui Chipciu: Ana Pîrvulescu, Antoaneta (iubita lui Tătărușanu), Gabi Pintilii, Valentina Rîpă, Roxana Rusescu și Andreea Chipciu (de la stînga la dreapta)

Articol de - Publicat luni, 04 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 03 noiembrie 2013 19:27

Soţiile şi iubitele jucătorilor stelişti vor însoţi iar delegaţia Stelei. Ele şi-au achiziţionat deja bilete de avion pentru deplasarea din Elveţia şi vor face galerie roş-albaştrilor la meciul cu Basel.

A devenit deja o modă în Ghencea ca jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf să fie însoţiţi, în deplasările din Europa, de soţii şi de iubite. Chiar dacă nu merg împreună cu lotul şi pleacă separat cu un avion de linie, acestea au şanse să petreacă cîteva ore cu jucătorii la finalul meciului.

După modelul german de la Euro 2012, atunci cînd selecţionerul Germaniei, Joachim Low, le-a permis jucătorilor săi, în Polonia, să locuiască alături de soţii şi de iubite, Reghe a adus moda şi în România.

De această dată, soţiile şi iubitele lui Chipciu, Tătăruşanu sau Adi Popa nu vor sta cu jucătorii în camere, urmînd să locuiască într-un hotel separat. Dacă steliştii vor pleca abia marţi din Capitală, fetele vor ajunge la Basel chiar de luni, după o escală de cîteva ore în capitala Franţei, Paris!

Vor vizita oraşul, iar miercuri, de la 21:45, vor face galerie pe stadionul "Jakob-Park". Acestea nu se vor intersecta deloc cu jucătorii înainte de meci, dar după partidă, toţi vor cina împreună la hotelul de cinci stele unde delegaţia roş-albastră va fi cazată.

"Sînt foarte fericit că fac parte din familia Steaua, pentru că aici toată lumea se înţelege excelent. Soţiile şi prietenele noastre merg la meciuri împreună, ies în oraş şi ne simţim foarte bine cînd se întîmplă astfel de lucruri" (Alexandru Chipciu, mijlocaş Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Gol anulat corect
Steliştii au mai înscris o dată prin Kapetanos. În minutul 48, Pîrvulescu a centrat pentru grec, care a înscris, dar reuşita acestuia a fost anulată de "centralul" Marcu, la semnalizarea asistentului Marchidanu. Reluările DigiSport au demonstat că arbitrii au avut dreptate, Kapetanos împingîndu-l evident pe Burlacu.

"Greşelile ne-au costat"
Paul Pîrvulescu a vorbit de semieşecul de la Braşov şi a făcut avancronica partidei pe care Steaua urmează să o aibă miercuri, la Basel: "Nu ne aşteptam să nu cîştigăm partida cu Corona. Am făcut un joc bun, dar nu am reuşit să marcăm mai mult. În plus, am primit un gol pe o greşeală a noastră şi asta ne-a costat! Acum ne gîndim doar la partida cu Basel. Să facem un joc bun acolo şi să ne întoarcem cu primele trei puncte din Champions League".

"Putem să batem Basel"
Laurenţiu Reghecampf: "Nu este un moment dificil pentru noi acum. Am pierdut două puncte în campionat, dar la Basel va fi altceva. Ca să reuşim un rezultat bun va fi nevoie de o altă atitudine. Vom încerca să-i băgăm la Basel pe jucătorii care sînt în forma cea mai bună. Sînt sigur că avem şanse, putem să cîştigăm cele trei puncte acolo".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
ricco
ricco  •  04 Noiembrie 2013, 21:18

Cu "BUZELE" in deplasare... DEAIA JOACA UN FOTBAL ATIT DE BUN.... vai de mama lor...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  04 Noiembrie 2013, 13:33
Postat de terminatorul2 pe 04 Noiembrie 2013, 10:37

Dar Tanase ce gagica are ? O tine ascunsa ? : ))))))) Nici paparatzi nu au descoperito ! : )))))))))))

Vezi ca te aude meme si iese scandal !

ortega
ortega  •  04 Noiembrie 2013, 12:29

Merge si Mopul ? Sau , ma rog ... Guma , ca a intins-o toata liga intai ... Daca da, probabil vor veni bortoase toate , ca le scoate taratura la " shopping " ...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează