INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID

VIDEO Cum a fost cusut Antonio Rüdiger în vestiar, după accidentarea suferită în meciul cu Șahtior Donețk. A avut nevoie de 20 de copci!

Antonio Rudiger, fundalșul lui Real Madrid, 
FOTO: Imago
Antonio Rudiger, fundalșul lui Real Madrid, FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 13 octombrie 2022 16:17 / Actualizat joi, 13 octombrie 2022 17:26

Antonio Rudiger (29 de ani), fundașul central german al deținătoarei trofeului UEFA Champions League, Real Madrid, a fost cusut de medici în vestiar după accidentarea cumplită suferită în partida pe care spaniolii au disputat-o la Varșovia, în fața lui Șahtior Donețk. 

Ucrainienii au deschis scorul în minutul 46, prin Oleksandr Zubkov. Germanul a înscris golul egalării în minutul 90+5, cu o lovitură de cap. Portarul lui Șahtior, Anatolii Trubin (21 de ani) a ieșit greșit pe centrare și s-a ciocnit cu Antonio Rüdiger, care a suferit o accidentare cumplită, ieșind de pe teren cu tricoul plin de sânge. 

Gabi Tamaș, explicații halucinante după apariția înregistrării în care înjură birjărește suporterii: „Cuvinte scoase din context. Îi respect pe fani”
PETROLUL
Gabi Tamaș, explicații halucinante după apariția înregistrării în care înjură birjărește suporterii: „Cuvinte scoase din context. Îi respect pe fani”

Antonio Rüdiger a avut nevoie de 20 de copci

Staff-ul medical al lui Real Madrid l-a operat pe stoperul german chiar în vestiarul echipei. Cu excepția medicilor spaniolilor, alături de Antonio Rüdiger au mai fost și David Alaba (30 de ani) și Toni Kroos (32 de ani), doi dintre colegii fundașului cu 54 de selecții în naționala Germaniei. 

Madrilenii au publicat toată scena pe canalul oficial de YouTube al clubului. 20 de copci a folosit echipa medicală a lui Real Madrid în timpul intervenției chirurgicale.

Antonio Rüdiger, din vara acestui an pe Santiago Bernabeu

Antonio Rüdiger a ajuns în vara acestui an pe Santiago Bernabeu, din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de gruparea engleză Chelsea. 

203apariții a bifat Antonio Rüdiger în tricoul lui Chelsea, echipă pentru care a înscris 12 goluri

5trofee a cucerit germanul cu formația din capitala Angliei: 1 trofeu UEFA Champions League, 1 trofeu UEFA Europa League, 1 Supercupă a Europei, 1 Campionat Mondial al Cluburilor și o Cupă a Angliei

În tricoul lui Real Madrid, Antonio Rüdiger a contabilizat până acum 12 meciuri și a marcat două goluri. A cucerit Supercupa Europei cu „los blancos”, după ce madrilenii s-au impus în fața celor de la Eintracht Frankfurt, câștigătoarea trofeului Europa League, cu scorul de 2-0. 

40de milioane de euro este cota de piață a lui Antonio Rüdiger, potrivit Transfermarkt.com

VIDEO. Cele două goluri înscrise de Rüdiger în poarta lui Leicester City

Citește și alte articole:

Primul jucător care o părăsește pe FCU Craiova 1948 după ce Marius Croitoru a plecat de la echipă: „Vă urez multă baftă, leilor”

FCSB, obligată să vireze o sumă importantă în conturile lui FC Botoșani » Valeriu Iftime: „Un «fes» de bani. Ne ajută”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează