INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CITY - REAL 4-0

FOTO „Poznan” pe Etihad după calificarea în finala Ligii » Cum au ajuns fanii lui City să petreacă în stilul ultrașilor polonezi

Manchester City a învins-o pe Real Madrid, scor 4-0 (1-1) în tur și s-a calificat pentru a doua oară în istorie în finala Ligii Campionilor. Fanii britanici au sărbătorit în stil mare triumful. +23   FOTO
Manchester City a învins-o pe Real Madrid, scor 4-0 (1-1) în tur și s-a calificat pentru a doua oară în istorie în finala Ligii Campionilor. Fanii britanici au sărbătorit în stil mare triumful.

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2023 00:13 / Actualizat joi, 18 mai 2023 00:14

Manchester City a învins-o pe Real Madrid, scor 4-0 (1-1) în tur și s-a calificat pentru a doua oară în istorie în finala Ligii Campionilor. Fanii britanici au sărbătorit în stil mare triumful. 

Manchester City este des ironizată din cauza banilor investiți, dar și a atmosferei de pe Etihad, una considerată sub nivelul rivalelor din Anglia. Susținătorii campioanei Angliei au demonstrat la returul contra lui Real Madrid că lucrurile nu stau chiar așa. 

+19 FOTO

„Poznan” pe Etihad la Manchester City - Real Madrid

Imediat după golul de 3-0, mingea deviată în propria poartă de Eder Militao, toată audiența s-a întors cu spatele la teren și a participat la așa-numitul „Poznan”. 

Povestea acestui mod de a sărbători a început pe 21 octombrie 2010, la un duel din grupele Europa League, Manchester City - Lech Poznan, scor 3-1. 

Britanicii au câștigat cu 3-1, dar ultrașii polonezi au acaparat întreaga atenție. Nu a contat scorul. Cu spatele la teren, cei 6.000 de vizitatori s-au conectat într-un dans care avea să facă istorie pe Etihad. 

Din acel moment, localnicii din Manchester au preluat obiceiul.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Mihai Stoica și Basarab Panduru, șocați de hotărârea lui Ancelotti: „Senzațional, chiar nu mă așteptam la asta!”

Liverpool a făcut anunțul oficial: 4 jucători pleacă în vară

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
Cristyan71
Cristyan71  •  18 Mai 2023, 11:25
Postat de andrei.v.c pe 18 Mai 2023, 00:50

polonezii au facut asta cand echipa lor a pierdut, nu cand batea cu 4-0 pe real. fanii adevarati erau aia de acum 20 de ani cand city era la mijlocul clasamentului, nu care s-au trezit ca tin cu city cand se baga miliarde de euro in echipa

Tu crezi ca englezii sant ca romanii suporteri de rezultat?!?. Ati garantez eu ca City avea stadionul plin și acum 20 de ani......

c4n1b4lul
c4n1b4lul  •  18 Mai 2023, 10:37

Eu știam de galata făcută de suporterii lui „U” Cluj, dar, mă rog.

contrabas3
contrabas3  •  18 Mai 2023, 08:36

Foarte fain! Până și comentatorul de pe CBS Sports/Paramount+ a menționat chestia asta - Poznan.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează