INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PYUNIK - CFR CLUJ 0-0

VIDEO Conferință de presă de 45 de secunde pentru Dan Petrescu la Erevan: „Rezultatul nu este just”

Dan Petrescu, la conferința de presă // foto: captură YouTube @ CFR Cluj
Dan Petrescu, la conferința de presă // foto: captură YouTube @ CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2022 07:11 / Actualizat miercuri, 06 iulie 2022 07:53

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a avut parte de o „conferință-fulger” după meciul tur cu Pyunik Erevan din runda 1 preliminară a Ligii Campionilor, încheiat la egalitate, 0-0.

„Bursucului” i-au fost adresate două întrebări de către jurnaliștii locali prezenți în sală: dacă a existat vreun jucător al gazdelor care l-a surprins și dacă Pyunik, per ansamblu, a reușit să-l ia prin surprindere.

Șumudică îl face praf pe Petrescu: „Le trebuia pașaport să treacă de mijloc! Săracii voiau să iasă la construcție, dar loveau brancardierii”
Pyunik - CFR Cluj 0-0
Șumudică îl face praf pe Petrescu: „Le trebuia pașaport să treacă de mijloc! Săracii voiau să iasă la construcție, dar loveau brancardierii”

Dan Petrescu, după Pyunik Erevan - CFR Cluj: „Rezultatul nu este just”

„Nu m-a surprins nimeni pentru că știam că va fi un meci dificil. Sunt campionii Armeniei, au jucători buni, nu a fost o surpriză pentru mine.

În ceea ce privește meciul, am avut mai multe ocazii și trebuia să marcăm. 0-0 nu este un rezultat just. Am avut mai multe ocazii, dar e fotbal, totul e posibil”, a răspuns Dan Petrescu.

Statisticile partidei îi dau dreptate lui Dan Petrescu. CFR Cluj a fost mult mai activă pe plan ofensiv, cu 14 șuturi, 5 dintre ele cadrate. Gazdele au expediat 5 șuturi, unul singur pe poarta lui Bălgrădean.

Returul dintre CFR Cluj și FC Pyunik Erevan este programat miercuri, 13 iulie, de la ora 21:30. În eventualitatea calificării în turul 2 preliminar, CFR Cluj o va înfrunta acolo pe învingătoarea dintre Dudelange (Luxemburg) și KF Tirana (Albania). Turul acestui duel este programat în această seară, de la ora 20:30. 

Mai multe știri despre Pyunik - CFR Cluj: 

5 concluzii după primul meci al sezonului » Cum „sabotează” Petrescu strategia clubului + schimbare importantă la CFR

Burcă, mulțumit de egalul cu Pyunik: „Meci bun, ei n-au avut șut pe poartă”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
Dobermannul
Dobermannul  •  06 Iulie 2022, 10:04

Da, nu e just pentru ca n-au fost arbitrii finului Burleanu sa rezolve neputinta lui SuperDan.

marcel1974
marcel1974  •  06 Iulie 2022, 10:01

Cel mai slab fotbal, din Europa, noi îl avem.Cu Gigi și cu Mihai Stoica ,nu ne facem de rușine și mai sant.

whiteredarad
whiteredarad  •  06 Iulie 2022, 09:26

A avut dreptate Dan Petrescu, nu cred ca multe echipe romanesti ar fi putut bate Pyunik, dar probabil multe din cele 16 echipe ar fi incasat-o. Clar, armenii au jucat mai bine decit, de exemplu, Botosani, Arges, Voluntari , care au fost in playoff. Nu pot garanta ca FCSB sau Craiova puteau mai mult.CFR a realizat rezltatul minim favorabil, si fara evenimente ciudate, nu pot pierde calificarea. Degeaba tot masoara GSP valorile de pe Transfermark...pe teren jocul nu a fost dezechilibrat, dar nici un moment CFR nu a fost pusa in mare pericol.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează