LIGA CAMPIONILOR  ·  OPTIMI

Dani Parejo, căpitanul Valenciei, scos din sărite » „Nu înţeleg de ce ne închid porţile!"

Articol de — Luni, 09 Martie, 13:10

Meciul retur, Valencia-Atalanta (tur 1-4) din „optimile” Ligii Campionilor se va juca mâine, fără specatatori. Căpitanul Dani Parejo (30 de ani), protestează contra deciziei de a juca fără spectatori: „Nu s-a interzis participarea a mii de oameni la sărbătoarea Las Fallas, dar ne opresc fanii. Sunt interese politice!"

Valencia are de recuperat un handicap uriaş în returul „optimilor" Ligii şi absenţa suporterilor pe Mestalla va fi un obstacol în plus contra Atalantei. Decizia UEFA de a închide porţile, de teama fanilor italieni infectaţi cu coronavirus, l-a scos din sărite pe căpitanul „liliecilor". 

Nu înţeleg deloc măsura. Cum de ai voie să te plimbi prin oraş în mijlocul a mii de persoane care sărbătoresc Las Fallas (cea mai mare fiestă anuală în Valencia) sau poţi merge la aeroport să întâmpini o rudă printre turişti veniţi din toată lumea, iar noi suntem privaţi de sprijinul publicului chiar la cel mai important joc al sezonului?!", a postat Dani Parejo, pe contul de Instagram. 

"Nu are niciun sens" 

Mijlocaşul spaniol se simte persecutat: „Nu sunt expert medical, dar dacă meciul cu Atalanta reprezintă un pericol, atunci aglomeraţiile din aceste zile de pe străzile oraşului sunt mult mai riscante. Nu are niciun sens şi cred că există la mijloc clare interese politice şi economice care primează înaintea sănătăţii populaţiei".

„Valencia e mai vulnerabilă fără ajutorul fanilor. Nu are mare experienţă şi avea nevoie de sprijinul Mestallei. Putea marca trei goluri, dar aşa nu mai sunt convins. A ratat mult în tur şi e prea fragilă în apărare", a precizat Amedeo Carboni, fost fundaş Valencia

VEZI ȘI:O familie din Alba, amendată pentru că nu a trecut ora pe declarația pe propria răspundere. Reacția poliției. Ce au găsit în pungă

Libertatea

Comentarii (1)

paul801  •  09 Martie 2020, 13:51

si are dreptate...ca si la noi, care e diferenta intre a avea 1000 de oameni sau a avea 2000? interesele sunt clar, atat politice, cat si economice...eu in locul lor as refuza sa joc...e bataie de joc!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1