INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Mesajul emoționant al unui star de la Juventus: „Acum, noi suntem închiși între granițele unei țări ce suferă”

Sursa: Instagram
Sursa: Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2020 10:39

Atacantul italian al lui Juventus Torino, Federico Bernardeschi (26 de ani) a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram, cu privire la epidemia de coronavirus din Italia.

„Am lăsat să moară femei și copii, pentru că ne gândeam în primul rând la siguranța noastră, la bogăția noastră și de-abia apoi la viețile lor. Acum, noi suntem marginalizați, discriminați, închiși între granițele unei țări ce suferă. Când totul se va termina, să nu uităm aceste zile, suferința, isteria care ne-a transformat în animale conduse doar pe instinctul de supraviețuire, fără rațiune, fără respect pentru nimeni. Să ne amintim cum disperarea și frica de moarte ne-au transformat. Să ne amintim când vedem pe cineva înfricoșat și cerând ajutor”.

Bernardeschi a ales o poză sugestivă, însoțită de un mesaj la fel de puternic: „Ura, rasismul și discriminarea sunt și mai letale decât coronavirusul”.

VEZI ȘI:

BREAKING NEWS // VIDEO Meciuri fără spectatori din cauza coronavirusului! Guvernul României interzice adunările cu peste 1000 de oameni + primele reacții

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează