FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

BREAKING NEWS // VIDEO Meciuri fără spectatori din cauza coronavirusului! Guvernul României interzice adunările cu peste 1000 de oameni + primele reacții

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2020 11:12

Din cauza epidemiei de Coronavirus, oficialitățile din România au decis să interzică adunările peste 1000 de oameni. Decizia afectează și meciurile din Liga 1, Liga 2 și alte competiții sportive, dar și spectacole și alte evenimente.

Primele evenimente sportive afectate de decizia Guvernului

  • Meciul Rapid - CSM Reșița face excepție de la regulă (DETALII AICI)
  • Csikszereda - Petrolul (fotbal Liga 2, 8 martie,ora 15:00)
  • Chindia - Sepsi (fotba Liga 1l, 8 martie,17:30)
  • FCSB - CS U Craiova (fotbal Liga 1, 8 martie, 20:30)
  • CSM București - SCM Rm. Vâlcea (handbal feminin, 11 martie) - s-a sistat vânzarea de bilete
  • Dinamo - PSG (handbal masculn, 22 martie) -  s-a sistat vânzarea de bilete (DETALII AICI)

După ce în România au fost confirmate 13 cazuri de coronavirus, iar 13.000 de persoane se află în izolare, Ministerul de Interne a decis să ia măsuri dure. Astfel, au fost interzise evenimentele publice cu peste 1.000 de persoane.

Decizia nu se referă doar la numărul de spectatori prezenți în tribune, ci și la oficiali, jucătorii, membrii staff-ului și autoritățile locale. 

„Da, meciurile de fotbal se joacă fără spectatori! Se aplică regulile acestea înceapând de azi. Știm că va produce nemulțumiri. Poate va produce disconfort pentru unele persoane sau cluburi, dar am avut o discuție amplă. Sunt măsuri necesare. Sperăm să avem înțelegerea tuturor.
 

S-a aprobat procedura pentru suspendarea cursurilor în instituţiile de învăţământ. Se interzic activităţile ce includ o adunare mai mare de 1.000 de persoane. Pentru activităţile cu mai puţin de 1.000 de persoane se aprobă cu acordul DSP. Până pe 31 martie intră în vigoare aceste măsuri. Aceste măsuri vizează evenimentele publice şi private”
Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă

Ne vom întâlni de urgență și vom lua o decizie cât de repede putem”, a declarat Gino Iorgulescu pentru GSP.RO. 

„Așteptăm și noi comunicatul din partea autorităților și vom anunța și noi mai departe!”, a declarat o persoană din conducerea FCSB, echipă care va juca azi, de la 20:30, pe Arena Națională, cu CS Universitatea Craiova.

„Până acum am dat în jur de 500 de bilete la meciul cu Sepsi. Așteptăm comunicatul oficial de la Ligă. Casele de bilete se deschid la ora 12:00 și vom monitoriza vânzările de azi de la case astfel încât să nu depășim cifra de 1000. Când ajungem la 900, vom pondera”
Marcel Ghergu, președinte Chindia

Citește și: 

Naționala României poate fi afectată de coronavirus » Ionuț Radu, Vlad Chiricheș și Vasile Mogoș, blocați în Italia!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (109)
1974418179297924
Mihai Negru  •  09 Martie 2020, 15:50

numai specialisti pe aici...probabil la fel de *** ca cei din 1918 ( gripa spaniola)...gripa ce a durat 2 ani si ucis peste 50 mi. oameni...totul a fost si atunci "conspiratie "dupa mintea "specialistilor"...trebuie acceptat un adevar evident coronavirusul este o noutate pt toata lumea medicala si rte cu totul imprevizibil...se poste stinge la fel de brusc cum a apaut sau poate duce la o pandemie de nivelul celei din 1918-1920 sau chiar mai rau...vom vedea

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gago747
gago747  •  09 Martie 2020, 13:39
Postat de vladutz13 pe 08 Martie 2020, 16:38

Tot ce inteleg din mesajul tau este ca batranii sunt cantitate neglijabila... Cum restul nu prea suntem expusi si mortalitatea scade mult cu cat esti mai tanar nu avem de ce sa ne ingrijoram. Si asa avem prea multi pensionari in Romania, nu? Cam asta spui :)). Te umpli de penibil. Cat despre sistemul de sanatate italian, chiar nu are sens sa il discutam, sa il comparam cu alte tari avansate.... e suficient ca este cu multe clase peste cel roman. PS: Repet, masurile luate de Arafat sunt disproportionate. Asa se face intotdeauna la noi, suntem un stat politienesc si toti politrucii astia sefi au inclinatii spre dictatura. Intotdeauna o sa se ia masura cea mai dura la noi... Fix la fel se intampla si la Jandarmerie intotdeauna. Dar de un lucru poti fi sigur, in cazul in care ajungem in situatia Italia tot sistemul medical romanesc o sa se prabuseasca... Nu o sa aiba suficiente, costume de protectie, mastia, nu au de fapt nici macar destule teste pt coronavirus...

Dacă asta e ce înțelegi tu din mesajul ăla ești fie PISA 42%, fie un tefelist tembel. Probabil amîndouă.

gago747
gago747  •  09 Martie 2020, 13:37
Postat de dansy pe 08 Martie 2020, 11:37

oRI ESTI PROST,ORI ESTI PROST!!!Nu ai vazut ca in Italia au murit deja 240 de oameni?Datorita unora ca tine acest virul s-a raspandit si in Romania.

240 de oameni este rata deceselor la gripa OBIȘNUITĂ pentru România. Cam pe-acolo a fost anul trecut. Nu mai răspindi fake news, băi tefelistule!

Vezi toate comentariile (109)
Comentează