FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - CSM REȘIȚA

Rapid - CSM Reșița s-a disputat cu spectatori după anunțul Guvernului României! Peste 5.000 de fani în „Regie” + cum a motivat FRF

Articol de - Publicat duminica, 08 martie 2020 12:41

Guvernul României a decis să interzică toate evenimentele cu peste 1.000 de persoane, dar la meciul Rapid - CSM Reșița nu s-a pus în aplicare această regulă.

Cu aproximativ o oră înainte de startul meciului Rapid - CSM Reșița, început la 12:30, la Ministerul Afacerilor Interne a avut loc o conferință de presă în care se anunțau măsurile luate după epidemia de Coronavirus din România.

VIDEO » Conferința de la MAI

5.000 de oameni la Rapid - CSM Reșița

Meciul dintre Rapid și CSM Reșița, de pe stadionul din Regie, a fost primul care s-a jucat după decizia Guvernului, dar nu a respectat noile reguli. Până la anunț s-au vândut aproximativ 5.000 de bilete, iar organizatorii nu avut avut ce să facă și le-au permis accesul pe stadion.

VIDEO » Imagini de la stadionul din Regie înainte de startul meciului

După startul partidei, Federația Română de Fotbal a anunțat că permite ca meciul să se joace în acest condiții pentru că fanii își cumpăraseră deja bilete și nu se putea să li se înterzică accesul pe stadion. Totuși, cu 15 minute a fost sistată vânzarea de bilete.

„Totuși, partida Rapid București – CSM Reșița, programată duminică, ora 12:30, pe stadionul din Regie, se dispută cu spectatori deoarece la momentul anunțului intrarea publicului pe stadion era permisă. A fost însă limitat accesul publicului și la această partidă.

 În schimb, la Miercurea Ciuc, acolo unde Csikszereda întâlnește de la ora 15:00 Petrolul Ploiești, se va sista vânzarea biletelor, conform deciziei Guvernului României, astfel încât să nu fie prezenți pe stadion mai mult de 1.000 de persoane. De asemenea, clubul gazdă urmează să solicite acordul DSP pentru a organiza meciul în aceste condiții. În caz contrar, meciul se va disputa cu porțile închise”
comunicat FRF

VIDEO » Suporterii Rapidului au venit cu măști la meci

Fanii lui Rapid, nemulțumiți

Ca urmare a interzicerii accesului, mai mulți fani au protestat, fiind nemulțumiți de faptul că nu pot intra pe stadion. „Eu plătesc abonament tot sezonul. Și nu pot să intru. Nu e bătaie de joc? Cică trebuie să iau bilete copilului de 3 ani. De ce nu pot intra?”, au spus fanii giuleșteni.

Citește și: 

FRF, decizie categorică după anunțul Guvernului României! Nu se mai vând bilete la România U21 - Danemarca U21

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
maccsero
maccsero  •  08 Martie 2020, 22:26

Ce, România are guvern? Asta credeți voi că sunt alde Orban și ceilalți? :)))

rjka
rjka  •  08 Martie 2020, 18:02

Daca ai primar psd normal ca joci cu spectatori iar jandarmeria se supune politicului iei doar asa actioneaza vezi 10 august ,in rest toate bune si frumoase .!

2899411866757602
Maryana Eu  •  08 Martie 2020, 15:22
Postat de whiteredarad pe 08 Martie 2020, 14:39

Tocmai s-a terminat Rapid- Resita ...0-1. Meci un un arbitraj de neconceput, in anul 2020, de tipul "Totul pentru Rapid". Pina si comentatorul DIGI , rapidist si "orb" la multe decizii pro Rapid ale fluierasului, a explodat in final. Pe final, s-a dat un penalty...penibil la o simulare groteasca. Resita si-a facut echipa ( Cobrea, Dumitras, S Bus, L Rus, Astafei ). UTA ramane detasata, insa astfel de arbitraje in favoarea ei...nu vor fi. Este trist ca interese dinafara fotbalului imping unele echipe ( Rapid, Petrolul, Turris, Arges) in zona promovarii. Ce am vazut azi nici pe la sate, sau in liga judeteana nu poti vedea. si probabil nu se va lua , impotriva arbitrului....nici o masura de pedepsire...,dar si descurajare a altora pentru astfel de "prestatii"

Cum nu poti vedea? Amintesteti acum 2 sezoane, pe vremea cand era Academia Rapid, cum AMFB au schimbat peste noapte regulamentele si au favorizat o promovare frauduloara. Doar cateva exemple: au dat drept de legitimare la club a fotbalistilor PROFESIONISTI, intr-o liga de amatori (fapta interzisa de art. 7, alin. 1, lit.d, din RSTJF, regulamentul după care se desfășoară competiția din Liga 4.); au primit CIS pe blat pentru ca nu avea personalitate juridica Academia Rapid iar societatea FC R daca doreau preluarea, era obligata sa urmeze niste proceduri care au fost omise. Acest lucru l-au recunoscut chiar rapidistii, pe site-ul lor in 2018 http://1923.ro/2018/01/prosport-academia-ras-tardiv-definitiv/

Vezi toate comentariile (20)
Comentează