INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - REAL MADRID

Declarațiile care îi vor înfuria pe șeicii de la PSG: „Slăbiciunea mea pentru Real Madrid datează din 1994”

Sergio Ramos și Mauricio Pochettino/ foto: Imago Images
Sergio Ramos și Mauricio Pochettino/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 mai 2022 13:05 / Actualizat sambata, 28 mai 2022 13:12

Mauricio Pochettino (50 de ani), antrenorul lui PSG, a oferit un interviu pentru Marca, în care a prefațat finala Champions League, dintre Liverpool și Real Madrid. 

  • Liverpool și Real Madrid își dispută trofeul Ligii Campionilor  pe Stade Saint-Denis, din Paris, Franța, de la ora 22:00.
  • Meciul e live pe GSP.ro, televizat de Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1  
     

Tehnicianul argentinian, care a fost eliminat de madrileni în drumul spre finală, și-a declarat simpatia pentru „albi”, pe care îi va susține în duelul cu Liverpool. PSG, echipa lui Mauricio Pochettino, a părăsit Liga Campionilor în optimi, după 2-3 la general cu Real Madrid.

Champions REAL MADRID League » Regina fotbalului ajunge la 14 trofee în Liga Campionilor, după o finală electrizantă cu Liverpool
Liverpool - Real Madrid 0-1
Champions REAL MADRID League » Regina fotbalului ajunge la 14 trofee în Liga Campionilor, după o finală electrizantă cu Liverpool

Maurico Pochettino, fanul lui Real Madrid în finala Champions League

„Este clar că inima mea este mult mai mult «albă» decât «roșie». Slăbiciunea mea pentru Madrid datează din 1994, când am ajuns la Espanyol Barcelona. Am avut noroc că antrenorul meu a fost José Antonio Camacho, care mi-a transmis dragostea pentru Real Madrid. Nu am putut niciodată, ca jucător și antrenor, să fiu la Madrid, dar preferința mea emoțională este clară.

Liverpool este o echipă mare, cu un antrenor care îmi place foarte mult, cu jucători mari care au ajuns în finale și le-au câștigat. Vom vedea, dar Madrid are cele mai multe titluri și a ajuns în cele mai multe finale. Au acel plus de istorie și energie care îi face mereu periculoși și favoriți", a spus Pochettino, potrivit sursei menționate.

Pochettino rememorează „dubla” dintre PSG și Real Madrid

„La Paris am fost net superiori. Am dominat și am câștigat cu 1-0, ratând un penalty și o mulțime de ocazii. Timp de 60 de minute pe «Bernabeu», noi am fost mai buni, având multe ocazii de a marca.

Apoi a venit eroarea de arbitraj, pentru că eu cred că a fost un fault al lui Benzema asupra lui Donaruma. Dar, din acel moment, acea decizie greșită nu justifică ceea ce s-a întâmplat ulterior. Echipa nu a putut depăși impactul psihologic al golului primit.

Dacă ne uităm la meciurile eliminatorii cu Chelsea și Manchester City, cred că PSG a fost cel mai aproape de a elimina Real Madrid în ceea ce privește controlul și dominarea jocului”, a mai spus antrenorul lui PSG.

Totul despre Liverpool - Real Madrid, finala Champions League

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Cea mai scumpă tranzacție din istoria fotbalului, confirmată oficial de club: „Avem un acord final!”

Ronaldinho are un fotbalist favorit în finala Liverpool - Real Madrid: „Îl iubesc!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează