Comentarii (34)
Ionita Aurelian  •  16 Decembrie 2020, 10:37

Domnilor primul pas catre o cearta, catre rasism, catre orice altceva de natura polemica e sa i te adresezi acelui om, sa scandezi, sa-l in juri, sa ii spui ce iti trece prin cap. Poanta e ca hotomanii asculta pe le colturi. Coltescu nu i s-a adresat acelui om. A folosit un cuvant de identificare nu catre el ci cate Hategan. Daca Coltescu lucra la gunoi ii spune lui Hategan "*** ala de acolo". Daca lucra la Academia Romana ii spunea "*** ala de acolo". ASa ca orice o fi numai rasism nu e. Am observat ca de fapt rasismul e invers. Daca un alb si un negru stau fata in fata (fara sa aiba niciun antecedent constientizat) si negrul ii spune albului: esti alb, acesta se uita lung. Daca albul ii spune ca e negru (ca nu ai voie, el poate sa te faca pe tine alb) el sare la gat (ca asa e in tenis). Problema e ca individul are probleme la cutiita. Faptul ca ceilalti au marsat e ca vazand-ul chiar au crezut ca asa e. Stiti, Erdoghan a reactionat spunandu-ne ca el nu ii discrimineaza rasial pe kurzi. De ce sa ii discrimineze cand poate doar sa impuste? (ca sa vezi ce nenorocit e Coltescu). Presedintele nostru patriot se uita cu telescopul dupa fluturi. In timp ce presedintele criminal de dincolo ne jigneste ca natie de *** ce suntem (a sprijinit afirmatiile acelui antrenor). Deci suspendare pe viata antrenorul turc, 5 ani turcii, un an PSG si avertisment pentru Coltescu ca stie limba romana.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Benedic Gabriel Duck  •  15 Decembrie 2020, 07:52

Turcii,dar și francezii (albi sau mai puțin albi),au greșit flagrant și ȘTIU că la o eventuală anchetă UEFA pe BUNE,vor fi sancționați drastic și pe bună dreptate!!!! Din punctul meu de vedere,AMBELE ar trebui să piardă acest meci cu 0-3,echipa turcă să primească un minim de trei ani suspendare,iar ebo ăla cel puțin ZECE etape-n Europa.Mi-e teamă însă că vor deveni TOȚI "preteni"si ca se va pune"batista pe tambal",exact ca-n cazul viorii pe afiș lângă Hagi,chiar dacă NOI TOȚI am fost făcuți "GIPSY ".E clar că alde burleanu,vasaras și ăștia nu vor mișca un deget dar opinia publică a inceput să miște, iar nici ăia de la UEFA nu-s ***....și nu mă bucur că nici eu nu-s ***, dar pe Neymar l-a sanctionat deja Divinitatea prin picioarele unui, era să zic NEGRU,mai puțin ALB....Iar aia de la basacse...tocmai și-au luat-o de la un .... român ... cu gura mare!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

goggu.mecanicul  •  15 Decembrie 2020, 06:41
Postat de Octavian Go pe 15 Decembrie 2020, 00:11

Mai toata lumea s-a lamurit ca in incidentul acela Coltescu nu poate fi acuzat de rasism, nuimai cei de la GSP o tin danga-langa cu ''derapajul rasist''.

Acuma toata lumea a luat-o razna, dar va intreb eu, cand mergi la magazin si iti place un hanorac sau tricou de culoare neagra, ce faci, nu-i mai zici neagra ca e rasism ?????

goggu.mecanicul  •  15 Decembrie 2020, 06:39
Postat de Alexandru Cristian Vasile-Bugarin pe 14 Decembrie 2020, 22:26

Faptul ca echipele au părăsit terenul de capul lor, indiferent de motiv, e o abatere mult mai gravă. Eu socot că regulamentar ar fi ca amdele echipe să piardă meciul, eventual sa fie suspendate.

Si ce voiai sa mai faca aia de la PSG daca turcii au refuzat sa mai joace ?? Sa ude terenu ?? Sa joace o miuta intre ei ??

mandpv964  •  15 Decembrie 2020, 06:21
Postat de the_fixer pe 14 Decembrie 2020, 20:53

Drept dovada singurul conducator care a iubit România și a luptat pentru ea a fost Regina Maria! Restul niște ***!

De unde ai tras tu concluzia c - a existat un singur (o singura romanca) roman care a iubit Romania? Bai baiatule, folosesti cuvinte prea mari, nu - ti incap in castravetele de pe umeri.

visitor1  •  15 Decembrie 2020, 03:40

Negrii aia de la echipa turca erau deja plini de draci, dupa cum se vede clar pe video, iar chestia cu "ala negru" i s-a parut unui *** ca e mingea ridicata la plasa; *** a fost stirnit inutil, dar este deja prea tirziu acum; doi tapi (ispasitori) - Coltescu si Okan - vor trage ponoasele. Asta in cazul in care cineva ii lamureste pe aia de la Lausanne ce inseamna a face *** pe cineva; turcii stiu exact ce inseamna, dar au uitat sa ii invete si pe aia intunecati la fata..altfel se lasa doar cu cartonas rosu la antrenor secund si *** la intunecati incercind sa pronunte cuvintul "***"..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx  •  15 Decembrie 2020, 03:28
Postat de samertx pe 15 Decembrie 2020, 03:19

Degeaba sondăm Luna, dacă umanitatea moare de foame. Nu, mai bine, rezolvi problemele tale întâi? Îți rezolvi problemele acasă, după aia poți să decolezi și să sondezi spațiul? Logic!

Tot timpul, noi, umanitatea curioasă, am luat-o înaintea timpurilor noastre, dar de fiecare dată am pierdut pasul cu el- timpul. Să nu-și bată el secunda de noi.:)) Suntem prea mici! Primul meu curs, îl am pe hârtie, super grăbit să scriu tot.

samertx  •  15 Decembrie 2020, 03:19

Degeaba sondăm Luna, dacă umanitatea moare de foame. Nu, mai bine, rezolvi problemele tale întâi? Îți rezolvi problemele acasă, după aia poți să decolezi și să sondezi spațiul? Logic!

samertx  •  15 Decembrie 2020, 03:13
Postat de basistul pe 15 Decembrie 2020, 00:40

In Turcia si Franta sigur e rasism ... si este incurajat la cel mai inalt nivel ... Macron, Erdogan ... Definita Rasismului (inclusiv cea de pe site-ul UEFA) .... cadreaza perfect materialele 'Charlie Hebo'.

E mai veche: Algeria, Siria, chestii nerezolvate, popoare distruse de talent actoricesc. :))

persanu  •  15 Decembrie 2020, 02:11

Ndoye ca intotdeuna , un om cu zambetul pe buze , cred ca asa cum era pe teren asa a si intermediat aceasta convorbire. Felicitari . O pata de culoare frumoasa a fotbalului romanesc. Este unul dintre strainii care au avut ce sa lase in fotbalul romanesc ... Felicitari si multumim.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează