Comentarii (34)
Lunca Andrei  •  14 Decembrie 2020, 20:46

Laudabila initiativa personajului! Pe de alta parte, se poate interpreta ca a inceput operatiunea "Batista pe tzambal". Turcii si francezii ( ca echipe vorbesc...) trebuia eliminati din competitie si suspendati.Pt un cuvant gresit inteles, si-au batut joc de sport, de telespectatori, de televiziuni, UEFA si, de ce nu, de casele de pariuri.

Benedic Gabriel Duck  •  15 Decembrie 2020, 07:52

Turcii,dar și francezii (albi sau mai puțin albi),au greșit flagrant și ȘTIU că la o eventuală anchetă UEFA pe BUNE,vor fi sancționați drastic și pe bună dreptate!!!! Din punctul meu de vedere,AMBELE ar trebui să piardă acest meci cu 0-3,echipa turcă să primească un minim de trei ani suspendare,iar ebo ăla cel puțin ZECE etape-n Europa.Mi-e teamă însă că vor deveni TOȚI "preteni"si ca se va pune"batista pe tambal",exact ca-n cazul viorii pe afiș lângă Hagi,chiar dacă NOI TOȚI am fost făcuți "GIPSY ".E clar că alde burleanu,vasaras și ăștia nu vor mișca un deget dar opinia publică a inceput să miște, iar nici ăia de la UEFA nu-s ***....și nu mă bucur că nici eu nu-s ***, dar pe Neymar l-a sanctionat deja Divinitatea prin picioarele unui, era să zic NEGRU,mai puțin ALB....Iar aia de la basacse...tocmai și-au luat-o de la un .... român ... cu gura mare!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Andrei Piatra  •  14 Decembrie 2020, 20:46

N'Doye a facut ce trebuia sa faca Burleanu, Iohannis si orice alta autoritate din Romania platita din banii contribuabililor pentru a apara interesele romanilor si Romaniei. Sa fim precauti, Calul Troian e deja instalat, cand vom avea nevoie de ajutor...nici un oficial roman nu ne va apara si vom fi la mila samaritenilor de genul N'Doye.

the_fixer  •  14 Decembrie 2020, 20:53
Postat de the_fixer pe 14 Decembrie 2020, 20:47

MTS,FRF, LPF tac mâlc ca niște *** disperate sa nu își piardă posturile și funcțiile! Ne apăra străinii care au trecut pe la noi si au văzut caracterul romanilor! Ne mai apăra un ziarist sau doi maxim : Banciu și Paraschivescu! Mai un antrenor cum e Iedi Iordănescu in rest lumea palalaie numai tâmpenii împotriva lui Coltescu! Romanii au fost mereu o nație de lași o nație de vânduți! Respectele mele celor 2 Ziariști , respectele mele lui Iordănescu Jr lui Ousmane și chiar antrenorului Tuchel!

Drept dovada singurul conducator care a iubit România și a luptat pentru ea a fost Regina Maria! Restul niște ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Rahat Cu Perja  •  14 Decembrie 2020, 20:38

Unul dintre cei mai faini jucatori straini ce fusera pe la noi. Tot respectul!

Cristi Oprea  •  14 Decembrie 2020, 23:46

Anul trecut a fost un caz într-o comunitate maghiară din România in care doi cetățeni asiatici au fost abuzați și dați afară din casă și de la munca datorită rasismului localnicilor, care au insultat și amenințat. Nu l-am auzit pe Csiki Bhuba de la CNADC sa spună nimic, nici n-am găsit vreo reacție deși am căutat.

Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  14 Decembrie 2020, 22:26

Faptul ca echipele au părăsit terenul de capul lor, indiferent de motiv, e o abatere mult mai gravă. Eu socot că regulamentar ar fi ca amdele echipe să piardă meciul, eventual sa fie suspendate.

Marcel Popa  •  14 Decembrie 2020, 20:35

Un barbat adevarat Ousmane ,mie imi place pacea,Romania este tara mea.

goggu.mecanicul  •  15 Decembrie 2020, 06:41
Postat de Octavian Go pe 15 Decembrie 2020, 00:11

Mai toata lumea s-a lamurit ca in incidentul acela Coltescu nu poate fi acuzat de rasism, nuimai cei de la GSP o tin danga-langa cu ''derapajul rasist''.

Acuma toata lumea a luat-o razna, dar va intreb eu, cand mergi la magazin si iti place un hanorac sau tricou de culoare neagra, ce faci, nu-i mai zici neagra ca e rasism ?????

basistul  •  15 Decembrie 2020, 00:40

In Turcia si Franta sigur e rasism ... si este incurajat la cel mai inalt nivel ... Macron, Erdogan ... Definita Rasismului (inclusiv cea de pe site-ul UEFA) .... cadreaza perfect materialele 'Charlie Hebo'.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează