LIGA CAMPIONILOR    •   PORTUGALIA

Dezastru la o echipă ce a evoluat în Liga Campionilor anul trecut! A pierdut dintr-un foc jucători de peste 100 de milioane de euro

Bruno de Carvalho Foto: Reuters

Bruno de Carvalho Foto: Reuters

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT Sambata, 16 Iunie

Uniunea Jucătorilor din Portugalia a anunţat că 7 jucători de la Sporting Lisabona şi-au reziliat contractul în urma atacului fanilor din urma cu o lună (Detalii AICI). Pe lângă jucătorii prezenti la Campionatul Mondial - Rui Patricio, William Carvalho, Gelson Martins si Bruno Fernandes şi Ruben Ribeiro - Bas Dost şi Daniel Podence sunt și ei pe lista jucătorilor pe care Sporting îi pierde gratis.

Aproximativ 50 de fani au atacat jucătorii la baza de antrenament în luna mai, Bast Dost suferind o accidentare la cap. Atacul fanilor a venit după ce Sporting a ratat un loc de UEFA Champions League.

În aprilie, președintele Bruno de Carvalho a susținut că a suspendat 19 jucători de la prima echipă după înfrângerea din Europa League cu Atletico Madrid. În momentul atacului, în care a fost rănit Dost, portarul Patricio a spus: "Am fost victima violenței fizice și psihice astfel încât, pentru a-mi păstra demnitatea personală și profesională, doresc să-mi închei contractul cu Sporting.

 

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase