INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - REAL MADRID 0-2

Didier Drogba îl atacă pe noul patron de la Chelsea: „Nu-mi recunosc fostul club. E lipsă de clasă!”

Didier Drogba. Foto: Imago Images
Didier Drogba. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 13:23 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 13:47

Didier Drogba (45 de ani), fostul atacant al lui Chelsea, susține că pe vremea lui Roman Abramovich „clubul avea o anumită clasă. Acum n-o mai recunosc”. El consideră că noul patron, Todd Boehly, a greșit mizând masiv pe jucători tineri.

Chelsea a pierdut și returul „sfertului” cu Real Madrid, marți, la același scor ca prima manșă: 0-2. Și e out din Liga Campionilor. Prilej pentru una dintre legendele albaștrilor, Didier Drogba, să atace actuala conducere a clubului.

Lionel Messi ar putea salva Barcelona » Impact global de nivelul „Air Jordan”!
SPANIA
Lionel Messi ar putea salva Barcelona » Impact global de nivelul „Air Jordan”!

Didier Drogba: „Chelsea avea o anumită clasă în era Abramovich”

Știam că acest club avea o anumită clasă în era Abramovich. Acum nu mai recunosc așa ceva. Ar trebui să se întoarcă la principiile și la valorile pe care le avea”, a comentat atacantul cu care Chelsea a câștigat Liga Campionilor în 2012.

Vizat este noul patron, Todd Boehly, pe care ivorianul nu-l menajează deloc: „Nu-mi mai recunosc clubul. Nu mai e același. Este un nou proprietar și o nouă viziune. Și pe vremea lui Abramovich erau achiziționați mulți jucători. Dar deciziile erau foarte inteligente. Au venit Petr Cech, Andrei Shevchenko, Hernan Crespo, Michael Essien, Florent Malouda și putem continua. Însă erau aduși ca să câștige titluri. Aveau o anumită experiență la vârf. Strategia e diferită acum: pariem pe tineri. Dar un vestiar cu peste 30 de jucători e dificil de manageriat”.

Didier Drogba: „Chelsea are nevoie de lideri cu charisma”

Ce-i lipsește acum lui Chelsea? Drogba crede că „lideri cu charisma. Ai nevoie de fotbaliști care să ia jocul pe cont propriu, să-și asume responsabilități. Ai nevoie de unul care să aducă un pic de nebunie în stadion”.

9 ania jucat Didier Drogba la Chesea, în două perioade: 2004 - 2012 și 2014 - 2015. Cele mai importante trofee câștigate: 4 titluri în Premier și Liga Campionilor 2012

Citește și:

Mesajul lui Kvaratskhelia, după ce a ratat un penalty în decisivul Napoli - Milan

Un fotbalist din Premier League a lansat un cântec rap, cu peste 450.000 de vizualizări pe Youtube

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează