INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO MADRID - CHELSEA

Diego Simeone, prima reacție după ce Atletico - Chelsea a fost mutat la București

Diego Simeone / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Diego Simeone / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2021 20:04 / Actualizat vineri, 12 februarie 2021 20:46

Diego Simeone (50 de ani), antrenorul lui Atletico Madrid, a avut o reacție sinceră, atunci când a aflat că partida cu Chelsea din optimile Ligii Campionilor se va desfășura la București, pe Arena Națională.

  • CONTEXT: Din cauza restricțiilor impuse în pandemie de guvernul de la Madrid, care au interzis zborurile dinspre Marea Britanie (cu excepția celor în care se află cetățeni sau rezidenți din Spania ori Andorra), Atletico nu a putut juca pe „Wanda Metropolitano" meciul cu Chelsea, din turul „optimilor" Champions League. 
  • Pe 23 februarie, partida se va disputa pe Arena Națională, fără spectatori. Manșa secundă va avea loc trei săptămâni mai târziu, pe „Stamford Bridge".

„Orice opinie aș avea, nu va schimba cu nimic situația. Trăim într-o lume complicată, care trece prin momente grele. Cred că trebuie ca jucătorii mei trebuie să se pregătească și să bucure de ce este posibil acum, adică să joace fotbal oriunde și oricând, indiferent de condiții. 

Sunt oameni care nu pot munci din cauza acestei situații, iar noi nu avem motive să ne plângem, așa că nu e nicio problemă”, a spus Diego Simeone la conferința de presă de astăzi, conform digisport.ro

Atletico Madrid a câștigat Europa League la București

Atletico Madrid are aminitri plăcute în legătură cu Arena Națională. În 2012, gruparea din capitala Spaniei a învins-o la București pe Athletic Bilbao, scor 3-0, în finala Europa League. Evenimentul a fost un succes din punctul de vedere al organizatorilor, stadionul fiind populat la capacitate maximă - 52.347 de spectatori.

Cinci meciuri mutate deja în Champions și Europa League

Din cauza interdicțiilor aplicate de mai multe țări vestice (în special împotriva Marii Britanii), UEFA a fost nevoită să mută până acum nu mai puțin de cinci meciuri programate în această lună în cupele continentale.

Liga Campionilor ("optimi"):

  • Leipzig - Liverpool: (16 februarie, Budapesta)
  • Mönchengladbach - Manchester City: (24 februarie, Budapesta)

Europa League("16-imi"):

  • Benfica - Arsenal (18 februarie, Roma)
  • Real Sociedad - Manchester United (18 februarie, Torino)
  • Molde - Hoffenheim (18 februarie, Vilarreal)

VIDEO Adrian Mutu, povești savuroase din perioada Chelsea: ”Hasselbaink schimba ghetele la fiecare meci”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Tuchel, managerul lui Chelsea, despre mutarea meciului cu Atletico: „Suntem noi vinovați că se joacă la București?”

UPDATE E sigur: Atletico - Chelsea, pe „Arena Națională”!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  13 Februarie 2021, 13:02

De ce nu l-ați intrebat ce părere are despre Hagi?

hashtag_truth
hashtag_truth  •  12 Februarie 2021, 23:51

Atleti nu este neaparat cea mai iubita si acesta nu este subiect de discutie...catalanii iubesc Barca ... nationalistii iubesc Real...Celta Vigo este minune in zona Pontevedra...Bilbao, un soi de Rapid ????...NU CONTEAZA...FOTBALUL CONTEAZA. Imi doresc un campionat cu RAPID, STEAUA, CRAIOVA, UTA, PLOIESTI, CONSTANTA, PITESTI, TIMISOARA, BAIA-MARE..plus alte zone care sa dea sansa copiilor sa se exprime frumos cu o pasa sau un gol. DAR acesta este un VIS...nu se va intampla...avem multe comune proxime Capitalei...GHINION.

gogoas
gogoas  •  12 Februarie 2021, 23:43

In madrid 90 % tin cu real

Vezi toate comentariile (5)
Comentează