INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO MADRID - CHELSEA

Tuchel, managerul lui Chelsea, despre mutarea meciului cu Atletico: „Suntem noi vinovați că se joacă la București?”

Thomas Tuchel
Thomas Tuchel

Articol de - Publicat vineri, 12 februarie 2021 10:25 / Actualizat vineri, 12 februarie 2021 10:28

Thomas Tuchel, tehnicianul german, a vorbit despre decizia UEFA de a muta meciul Atlético - Chelsea pe Arena Națională din București, pe 23 februarie.

Din cauza restricțiilor impuse în pandemie de guvernul de la Madrid, care au interzis zborurile dinspre Marea Britanie (cu excepția celor în care se află cetățeni sau rezidenți din Spania ori Andorra), Atlético nu a putut juca pe „Wanda Metropolitano" meciul cu Chelsea, din turul „optimilor" Champions League. 

A ales Bucureștiul, iar UEFA a confirmat decizia. Pe 23 februarie, partida se va disputa pe Arena Națională. Fără spectatori. Manșa secundă urmând să aibă loc trei săptămâni mai târziu, pe „Stamford Bridge".

Thomas Tuchel: „Ne adaptăm, mergem să jucăm în România"

Thomas Tuchel, managerul lui Chelsea, a vorbit despre viitoarea călătorie de la București. „De mai multe zile, știam că schimbarea este posibilă. Ne adaptăm, mergem să jucăm în România, trebuie să căutăm cele mai bune soluții. Nu avem timp să ne îndoim sau să reflectăm la această hotărâre", a declarat antrenorul german.

„Atlético nu mai are avantajului propriului stadion, așa că le înțeleg sentimentele spaniolilor. Dar suntem noi vinovați că se joacă la București? Nu! A fost decizia noastră? Nu! Să nu ne mai gândim la asta. Nu am niciun dubiu că ei vor fi sută la sută gata să lupte cu noi în România. Și noi trebuie să fim la fel de pregătiți să-i înfruntăm acolo".

Răzvan Pleșca, amintire neplăcută cu Thomas Tuchel: „Ne-a lăsat cu mâinile întinse”

Citește și alte știri despre Atletico-Chelsea:

UPDATE E sigur: Atletico - Chelsea, pe „Arena Națională”!

După Real Madrid și Manchester City, încă un club mare îl vrea pe David Alaba! Fundașul cere un salariu uriaș

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  12 Februarie 2021, 10:56

"...cu excepția celor în care se află cetățeni sau rezidenți din Spania ori Andorra" - de aceea masurile luate nu au eficienta !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează