INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DINAMO KIEV - JUVENTUS

Dinamo Kiev - Juventus. Mircea Lucescu, despre Cristiano Ronaldo: „Îmi aduce aminte de mine”

Dinamo Kiev - Juventus. Mircea Lucescu revine diseară după cinci ani în grupele Champions League și spune că „Ronaldo e supus unei mari presiuni din partea presei și a fanilor. Îmi amintește de mine la vârsta la care trebuia să înscriu în fiecare meci
Dinamo Kiev - Juventus. Mircea Lucescu revine diseară după cinci ani în grupele Champions League și spune că „Ronaldo e supus unei mari presiuni din partea presei și a fanilor. Îmi amintește de mine la vârsta la care trebuia să înscriu în fiecare meci".

Articol de - Publicat marti, 20 octombrie 2020 10:50 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 11:20

Dinamo Kiev - Juventus. Mircea Lucescu revine diseară după cinci ani în grupele Champions League și spune că „Ronaldo e supus unei mari presiuni din partea presei și a fanilor. Îmi amintește de mine la vârsta la care trebuia să înscriu în fiecare meci".

La conferința de presă ce a precedat revenirea sa în grupele Ligii Campionilor, după cinci ani, Mircea Lucescu a fost întrebat mai ales de Cristiano Ronaldo și Andrea Pirlo. Marele absent al lui Juventus, din cauza coronavirusului, și actualul antrenor bianconero, pe care el l-a promovat ca jucător în Serie A la doar 16 ani, în 1995, la Brescia.

Două lucruri au atras atenția. În primul rând, „Il Luce" a comparat situația lui Cristiano cu ce i s-a întâmplat lui în cariera de jucător. „Dacă nu marchează, Ronaldo nu e Ronaldo. E supus unei mari presiuni din partea presei și a fanilor. Îmi amintește de mine la vârsta la care trebuia să înscriu în fiecare meci".

Dinamo Kiev - Juventus. Mircea Lucescu: „Pirlo nu va fi niciodată rivalul meu"

Apoi, întrebat despre „rivalul Pirlo", tehnicianul în vârstă de 75 de ani a replicat: „Pentru mine, el nu va fi niciodată rivalul meu. Andrea va rămâne întotdeauna jucătorul meu. Va fi mereu acel puști de 15-16 ani care a debutat cu mine într-un turneu în Anglia".

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

10 „perle” din noul sezon de Liga Campionilor » Jucătorii care sunt așteptați să explodeze

UEFA are un proiect revoluționar pentru Liga Campionilor » Ce schimbări majore se pregătesc

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
markksson
markksson  •  20 Octombrie 2020, 20:10

Bre nea Mircea, daca si cand vorbesti de Ronaldo ai gasit o cale sa vorbesti si de matale ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează