INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - STROMSGODSET, AZI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Doar Europa le place » Steaua a vîndut peste 25.000 de bilete pentru meciul cu Stromsgodset

Fanii steliști apreciază meciurile din cupele europene
Fanii steliști apreciază meciurile din cupele europene

Articol de - Publicat miercuri, 23 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 iulie 2014 22:03

Suporterii Stelei se menajează pentru meciurile internaţionale. Campioana României va evolua în această seară pe Arena Naţională, de la ora 20:30, împotriva norvegienilor de la Stromsgodset, în turul II preliminar al Ligii Campionilor.

Va fi al doilea joc pe care steliştii îl vor disputa pe cel mai mare stadion al ţării în această vară. Precedentul a fost cel cu Astra, din Supercupa României. Dacă atunci, la un meci disputat cu trofeul pe masă, au fost doar puţin peste 12.000 de spectatori, acum, cînd Steaua a mai şi cîştigat prima manşă cu 1-0, în deplasare, s-au vîndut deja peste 25.000 de bilete!

În aceste condiţii, chiar dacă au închiriat doar primele două inele ale arenei, azi e posibil ca steliştii să deschidă şi inelul superior, în cazul în care cererea de tichete va fi suficient de mare. Biletele se mai pot cumpăra doar de la casele de la stadion. Acestea vor fi deschise azi de la ora 10:00 şi pînă la ora de începere a partidei.

"Ghencea rămîne casa noastră"
Antrenorul Costel Gâlcă a comentat interesul pe care întîlnirea de diseară l-a stîrnit printre fanii stelişti: "E un lucru ce nu poate decît să mă bucure. Totuşi, Ghencea rămîne casa Stelei. A fost şi este în continuare şi casa mea, dar acum stadionul a devenit neîncăpător pentru această echipă. Arena Naţională e propice performanţei, suporterii pot crea aici o atmosferă extraordinară".

Ca jucător, Gâlcă a evoluat la Steaua între 1991 şi 1996, perioadă în care roş-albaştrii evoluau numai pe stadionul din sectorul 6 al Capitalei.

Preţuri bilete:
Peluze: 15 lei
Tribuna a II-a: 30, 40 sau 60 lei
Tribuna I: 40 lei
Tribuna VIP: 50, 100 sau 150 lei

"Fanii Stelei sînt cei mai frumoşi. Sînt sigur că vor face o atmosfera extraordinară şi ne vor ajuta să ne calificăm" (Lukasz Szukala, fundaş Steaua)

627418-steaua-stromsgodset-caseta.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Popa poate juca
Costel Gâlcă l-a putut folosi la intensitate maximă pe Adi Popa, revenit după o disjuncţie acromio-claviculară. "Pentru o astfel de accidentare, trebuie minimum două săptămîni de imobilizare în aparat ghipsat, care nu îi permitea nici măcar să meargă la sala de sport. Recuperarea ar mai fi durat încă patru-cinci săptămîni. Am încercat, cu acceptul jucătorului, care trebuie lăudat, un tratament nonconformist. Am cîştigat prezenţa lui la antrenament, cu un disconfort clar: resimte dureri", a spus Radu Paligora, doctorul echipei.

"Avem o motivare imensă!"
Lukasz Szukala a vorbit despre o nouă calificare a Stelei în grupele Champions League: "Pentru un jucător, trofeele sînt cele mai importante din carieră. Trebuie să jucăm şi să cîştigăm în fiecare an. Dacă eu am luat un campionat, ce, înseamnă că nu mai sînt motivat? Dacă eşti la cel mai înalt nivel, vrei să rămîi acolo. Am văzut anul trecut şi nu cred că este ceva mai frumos decît Liga Campionilor. Vreau să jucăm din nou cu echipe puternice din Europa. Există motivare, una imensă chiar, şi e o plăcere să venim la antrenamente".

"Trebuie să începem tare"
Costel Gâlcă nu se teme că jucătorii săi ar putea să fie relaxaţi înaintea meciului din această seară, de pe Arena Naţională: "Am vorbit cu băieţii şi sînt conştienţi de importanţa meciului. Trebuie să începem tare, să dominăm adversarul, să fim încrezători şi să se simtă din primele minunte că le sîntem superiori novergienilor. Sînt încrezător că vom cîştiga, pentru că văd echipa în fiecare zi la antrenamente. Sîntem puternici şi vom ajunge în grupele Ligii".

Nu mai crede în Piovaccari
Fostul antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf, nu crede că atacantul italian Federico Piovaccari ar mai da un randament bun în Ghencea: "Cred că lucrul cel mai important atunci cînd aduci un jucător sub formă de împrumut este acela că el trebuie să vină cu ceva nou la echipă. Nu ştiu dacă Federico mai poate face asta".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (60)
minosu
minosu  •  23 Iulie 2014, 12:54

50% vor fi din provincie grosul suporterilor stelisti

djeurofighter
djeurofighter  •  23 Iulie 2014, 11:59
Postat de valiza.epo pe 23 Iulie 2014, 11:06

Eu am inteles ce ai spus. dar, daca e asa, nu inteleg de ce il injura pe Gigi ca baga banii in buzunar?! Sa nu-l mai injure daca tot ei il intretin pe cioban.

N-ai inteles nimic, pai nu aia il injura.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Iulie 2014, 11:50
Postat de conasu_boeru pe 23 Iulie 2014, 11:49

Ce tot mintea Paligora ca Varela si Szukala au probleme medicale destul de grave ?! Vad ca sunt titulari !

au vrut sa ii deruteze pe adversari.)

Vezi toate comentariile (60)
Comentează