INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OŢELUL - MANCHESTER 0-2

Dorinel crede că Oţelul merita mai mult cu Manchester: "Şmecheria a făcut diferenţa"

Articol de - Publicat miercuri, 19 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2011 00:50

Dorinel Munteanu crede că Oţelul a pierdut nemeritat, din cauza naivităţii fotbaliştilor săi


- Domnule Munteanu, se putea mai mult?
- Sincer, am pierdut nemeritat. Sînt dezamăgit de rezultat, nu poţi fi mulţumit cînd pierzi, chiar dacă e vorba de Manchester. Pe teren nu evoluează palmaresul, ne-am luptat în multe momente de la egal la egal.

- Antal şi-a reproşat greşeli la ambele goluri.
- Jucătorii mei au făcut, per ansamblu, un joc foarte bun. A fost adevărata mea echipă, nu cea din campionat. Însă lipsa de experienţă şi naivitatea unora dintre eu au făcut să pierdem la un scor prea mare. Maturitatea şi şmecheria unor jucători foarte valoroşi au făcut diferenţa.

- Chiar şi Marius Stan se temea să nu pierdeţi la un scor ruşinos.
- A fost o declaraţie a domnului preşedinte înaintea jocului, fiecare poate să spună ce vrea. Totuşi, era mai bine ca unii oameni din jurul echipei să fi avut mai multă încredere. Înainte de meci ni se dădeau şanse foarte mici, dar iată că jocul a fost contrar aşteptărilor multora.

- S-a spus că aţi putea fi înlocuit cu Ioan Andone. Vă simţiţi postul în pericol?
- În primul rînd, e normal ca unii antrenori fără job şi care apar şi comentează pe la televizor să-şi caute echipe. Nu mă simt ameninţat. N-am nici un ban de luat de la club, atunci cînd se va considera că nu mai sînt de folos aici, ne vom despărţi amiabil, nu e nevoie să mă demită cineva.

- Mai aveţi speranţe în grupă?
- Încă putem să acumulăm puncte, sînt sigur că echipa îşi va regăsi cadenţa. Veţi vedea!

"Nu am avut noroc, am fost echipa mai bună. Am întîlnit o echipă care munceşte mult. Antrenorul Oţelului ar trebui să fie mulţumit de băieţii lui, nu e uşor să alergi după minge 90 de minute"
Sir Alex Ferguson, manager Manchester

"Atît am putut, încercăm să scoatem cît mai mult din ce-a mai rămas. Ne-a lipsit tupeul"
Gabriel Giurgiu, mijlocaş Oţelul

"Nu a fost cel mai greu meci, mai dificil ne-a fost cu Benfica. N-au fost peste noi. Am pierdut pe mîna mea, am făcut două greşeli la goluri, sînt supărat şi le cer scuze colegilor"
Liviu Antal, mijlocaş Oţelul

"Cu mai multă şansă puteam scoate un rezultat mare. Mai putem face puncte în grupă, deşi am văzut cît de greu este, iar în continuare va fi la fel"
Cornel Rîpă, fundaş Oţelul

"Iar am fost aproape să egalăm o mare putere europeană, dar n-am reuşit. Vom încerca pînă vom izbuti"
Sergiu Costin, căpitan Oţelul

"A fost mai greu decît ne aşteptam. Cartonaşul roşu l-am luat cam uşor"
Nemanja Vidici, fundaş Manchester

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
renegatul_
renegatul_  •  21 Octombrie 2011, 23:47

Hai sa va vedem in retur, cu tupeu si jucand smechereste o sa dati lovitura, daca stam la cutie n-o sa iasa nimic bun, hai ca nu joaca bugetele si salariile, aveti ocazia sa va afirmati, multi ochi o-r sa fie pe voi in retur, hai ca se poate! Atacul e cea mai buna aparare! Daca e sa luam 10 macar sa dam si noi vreo doua, sa avem cu ce ne lauda lol

borat101
borat101  •  19 Octombrie 2011, 18:59

Ca de obicei, echipe ca Man United vin in Romania sa joace amicale. Daca era meci cu priza si mai mare, Otelul lua cel putin 5 goluri si niciunul a fi din penalty. Dorinele - dute la peshte, tu vorbesti de "SHMECERII"? Cum ai castigat Campionatul in Ro.? Toata suflarea Romaneasca stie cum o echipa ca Urziceni si Otelul Galati castiga un Campionat in Romania, iar tu ai tupeu sa faci pe p.r.o.s.tu.l. Degeaba ai jucat in OCCIDENT, ti-ai stricat imaginea in Romania cu l.a.tur.i.le din aceasta societate.

xstream
xstream  •  19 Octombrie 2011, 17:08
Postat de costy81gl pe 19 Octombrie 2011, 11:32

Cea mai tare faza a meciului mi s-a parut cazatura lui Rooney la al doilea penalty. Cand naiba a avut timp sa caute cu privirea arbitrul, si sa-i ceara penalty inainte sa aterizeze pe iarba, si avea o fata de parca ar fi zis "uite cum cad din cauza lui Antal". Nu zic ca n-a fost penalty, dar n-am mai vazut niciodata un protest atat de prompt. Daca gasesc o poza cu Rooney cum discuta cu arbitrul, in timp ce se afla in aer, mi-o fac poster.

cauta rezumat pe net pe youtube, pune l full screen si da i pauza exact in momentul ala si un print screen :) cu paintu si voila ai posterul dorit :) penibila faza oricum :))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează