Comentarii (8)
adi-das
adi-das  •  10 August 2013, 11:38

inteleg ca trebuie sa va vindeti ziarul. dar nu vreti sa ne ajutati sa avem un fotbal mai bun? nu cu mult timp in urma spuneati ca va pasa de sport. acestor personaje, ne le pasa decat de buzunarul lor. cu toate acestea sunteti disperati sa le difuzati si sa le redactati maimutarelile mereu. :((

apoca
apoca  •  09 August 2013, 18:56

asta de fiecare data cand deschide gura se face de rusine da' el continua ca un maimutoi de circ crezand ca lumea rade cu el nu de el

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  09 August 2013, 18:48

cred ca si el e cazut bine.. in cap.

romeverest
romeverest  •  09 August 2013, 15:31

Asta nu-i normal la cap !!! Cate nebunii mai trebuie sa debiteze acest personaj. ca sa ne dam seama ce personaj incult si abject avem in fruntea Ligii ?? In toata lumea civilizata, in fruntea ligilor de fotbal se regasesc personalitati in diferite domenii din tarile respective, doar la noi avem,de ani de zile, un presedinte provenit din sistemul comunist, incult, blatist, cartofor si in plus turnator !! Asa tara......asa presedinte de Liga Profesionista !!!

mateiserban
mateiserban  •  09 August 2013, 15:23

pai petrolul a cazut cel mai rau. cum sa cada bine cu swansea? michu? bony? pablo hernandez?

dordor
dordor  •  09 August 2013, 15:12

'Nea Mitica, ne-am trezit si noi putin din ameteala de aseara ?!? hai ca ai fost haios cind ai spus ca a baut si gura lu' matale un sprit .... :) greu, greu ne exprimam in direct dupa un sprit, ne distram cu totii, spectatori, reporteri, invitati ... in fine, mai la subiect, cind se pensioneaza si persoana lu' matale ?

tzii
tzii  •  09 August 2013, 15:09

asta e urmatorul dupa gigi la declaratii

fosfo1985
fosfo1985  •  09 August 2013, 15:03

asta cred ca e fumat. intr-un fotbal extrem de tacticizat in care ca sa desfaci o aparare trebuie sa joci pe pozitie viitoare, el critica un atacant care joaca in acest fel. a nu se intelege ca imi place italianul. din contra. tot mitica spune ca swansea e de rahat. swansea are un joc ofensiv foarte bun. jucatori masivi in aparare, extrem de rapizi in fata. cum sa spui ca swansea e sub braga legia sau haifa? omul habar nu are fotbal. nu inteleg de ce i se cere parerea.

Comentează