INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BARCELONA - CHELSEA 2-2

Drogba: "Mou, ne vedem în finală!" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 aprilie 2012 00:45

La finalul partidei de la Barcelona (2-2), Didier Drogba a ţinut să-i ureze succes fostului antrenor al său de la Chelsea, Jose Mourinho, înainte de bătălia cu Bayern pentru accederea în finala CL.

"Este un vis, dar şi realitate, ne doream extrem de mult să jucăm finala, este o obsesie pentru toate marile echipe din Europa. Îi doresc succes lui Jose Mourinho şi aştept să ne vedem în finală", a spus Drogba conform AFP citat de Mediafax.

"Generaţia Drogba, Lampard, Terry a făcut totul pentru a uita amintirile urîte din trecut. Ne-am bătut mult şi sîntem în finală, acum vrem să o cîştigăm", a declarat şi marcatorul golului doi al lui Chelsea, Fernando Torres. Portarul Petr Cech a spus că Chelsea a avut noroc, după ce a jucat a doua repriză cu un jucător mai puţin pe teren.

Click aici pentru a vedea imagini foto şi video de la Barca - Chelsea 2-2

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
statham_j
statham_j  •  25 Aprilie 2012, 08:27

Doamne ajuta! hala Madrid!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează