INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PRELIMINARII UCL

CFR Cluj și-a aflat adversara din turul II preliminar al UCL! Pe cine va întâlni campioana, dacă trece de Pyunik

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iulie 2022 23:03 / Actualizat marti, 12 iulie 2022 23:16

Dacă trece de Pyunik Erevan, CFR Cluj va juca în turul II preliminar al Ligii Campionilor împotriva lui Dudelange, campioana din Luxemburg.

Dudelange a câștigat ambele manșe împotriva albanezilor de la KF Tirana. A fost 1-0 în tur și 2-1 în manșa decisivă de astăzi.

Tudor Băluță s-a întors în Liga 1: „Mult succes în tricoul alb-albastru!”
FARUL
Tudor Băluță s-a întors în Liga 1: „Mult succes în tricoul alb-albastru!”

Dudelange, posibila adversară a lui CFR Cluj

Prima repriză de la Tirana a fost închisă, cu un plus pentru gazde. Imediat după reluare, luxemburghezii au deschis scorul. Filip Bojic a recuperat o minge în jumătatea adversă și a marcat cu un șut de la marginea careului.

Dejvid Sinani, fratele lui Danel, mijlocașul care o răpunea pe CFR în urmă cu 4 ani, a majorat avantajul în minutul 61, cu o execuție frumoasă, sub bara transversală. Reușita de onoare a albanezilor a fost semnată de Redon Xhixha, pe contraatac, în minutul 78.

Dudelange, „coșmar” pentru CFR Cluj

Dacă trece de Pyunik Erevan, CFR Cluj trebuie să se pregătească rapid pentru disputele din turul II preliminar al Ligii Campionilor. Manșa tur este programată pe 19/20 iulie, iar returul o săptămână mai târziu, 26/27 iulie.

Dudelange le trezește „feroviarilor” amintiri neplăcute. În urmă cu 4 ani, în play-off-ul Europa League, CFR Cluj, antrenată pe atunci de Toni Conceicao, era eliminată rușinos de Dudelange, care o învingea cu 5-2 la general (2-0 în tur și 3-2 în retur).

FINAL » KF Tirana - Dudelange 1-2

VIDEO Dan Petrescu, declarații după remiza cu Pyunik: „Am avut multe ocazii”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

VIDEO + FOTO Klopp n-a suportat umilința din amicalul cu United și a schimbat toată echipa în minutul 32 » Era meciul în care prezentau echipamentul „hipnotizant”

VIDEO Nicoale Stanciu, din nou decisiv » Wuhan Three Towns e lider în China

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
hristo33
hristo33  •  13 Iulie 2022, 16:46
Postat de tororosso pe 13 Iulie 2022, 15:57

A mai zburat o campioană de mucava a Poloniei , bătută de Azeri . Azi urmează un alt outsider din Armenia să serbeze victoria .

vise facasabiste, respect karagandi.

tororosso
tororosso  •  13 Iulie 2022, 15:57

A mai zburat o campioană de mucava a Poloniei , bătută de Azeri . Azi urmează un alt outsider din Armenia să serbeze victoria .

dorelus
dorelus  •  13 Iulie 2022, 09:05
Postat de MaxiP pe 13 Iulie 2022, 01:28

Acum sa nu vorbim de parca campionatul din Albania ar fi mai tare, totuși. E clar, nivelul echipelor românești nu e grozav, practic nu contează dacă echipele noastre sunt mai bune sau nu, ideea e ca fără constanța și fără o superioritate clara în joc, ne pot elimina. Nu cred ca echipa albaneza ce a eliminat Craiova sezonul trecut era mai buna, dar a fost capabila sa o elimine. Pyunik în mod cert nu a fost peste CFR în meciul tur, însă pe tabela nu s-a văzut diferența. La fel se poate întâmpla și în retur. Nu neapărat ca suntem mai slabi, însă nu avem jocul necesar sa fim liniștiți ca le batem. Deja unde diferența de valoare se vede, nici nu impunem pretenții, gen Young Boys sau Steaua Roșie sezonul trecut. Pyunik și Dudelange sunt totuși de bătut, sa speram ca se va și profita.

Eu nu spun că nu putem elimina pe Pyunik sau Dudelange doar că nu văd niciun argument pentru a ne considera superiori deci favoriți... Tu spui că nu contează dacă suntem mai buni important este să avem constanta în joc etc... lucruri generate de valoare, pregătire și nu în ultimul rand modestie ceea ce nu prea avem la echipele noastre. Deci eu cred că nu ar trebui să banalizam o victorie ăsta seara tot asa cum o eliminare nu ar fi o dramă doar în ochii lui Moraru (cel care-l sună pe Sosoanca fotbalului romanesc s'il lasă să latre aproape o jumătate de ora după egalul de la Erevan, o televiziune serioasă i-ar fi mulțumit pentru servicii și l-ar fi trimis consilier la Sosoanca printre cămile) ci doar un meci cu câștigător și învins. O zi frumoasa și hai CFR. Avem nevoie de victorii spartul semințelor este mai dulce.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează