INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MAN. UNITED - BAYERN 0-1

Se simte în pericol? Erik ten Hag a surprins la interviuri, după eliminarea lui Man. United din Liga Campionilor

Erik ten Hag // sursă foto: captură TNT
Erik ten Hag // sursă foto: captură TNT

Articol de - Publicat miercuri, 13 decembrie 2023 08:31 / Actualizat miercuri, 13 decembrie 2023 09:21

Erik ten Hag (53 de ani), antrenorul lui Manchester United, a surprins după înfrângerea cu Bayern Munchen, 0-1, rezultat care a spulberat orice șansă ca „diavolii” să treacă de grupa de Champions League.

Manchester United a avut un singur șut pe poartă lui Neuer și nu a părut în niciun moment capabilă să penetreze defensiva nemților, dar Erik ten Hag consideră că evoluția elevilor lui a fost excelentă.

În urma înfrângerii de seara trecută, Manchester United a părăsit de tot competițiile europene, încheind pe ultimul loc grupa cu Bayern, Copenhaga și Galatasaray, astfel că discursul extrem de pozitiv al antrenorului a surprins. Cel mai probabil, acesta își simte postul amenințat după începutul de sezon mult sub așteptări. 

Final în seara de Champions, încă două echipe în optimi! Manchester United și Sevilla, ELIMINATE!
ETAPA 6
Final în seara de Champions, încă două echipe în optimi! Manchester United și Sevilla, ELIMINATE!

Erik ten Hag, după Manchester United - Bayern Munchen: „Nu meritam să pierdem!”

„Nu astăzi am pierdut calificarea, este clar. Cred că am avut câteva evoluții bune în această campanie, dar am și făcut greșeli, greșeli individuale ale mai multor jucători.

În final nu am fost suficient de buni, dar cred că astăzi evoluția noastră a fost din nou foarte bună. Nu meritam să pierdem, dar am făcut-o.

Cred că echipa s-a descurcat foarte bine, am fost foarte buni pe organizarea defensivă, presingul a fost foarte bun, am avut multe ocazii după ce am recuperat mingea, mai ales în a doua repriză, dar nu am profitat de pe urma lor, este adevărat.

Am întâlnit o echipă puternică și trebuie să ne uităm și la asta. Chiar și atunci când nu este în joc, Bayern are calitate individuală și are nevoie doar de un moment pentru a face diferența. Din nefericire, asta s-a întâmplat”, a comentat Ten Hag la TNT Sports.

Erik ten Hag: „Nu am atins obiectivul, trebuie să acceptăm asta”

Antrenorul olandez admite că obiectivul a fost ratat, însă încearcă să extragă părțile pozitive din campania europeană:

„Obiectivul a fost calificarea în primăvara europeană și nu l-am atins, trebuie să acceptăm asta și să învățăm din asta. Am jucat un fotbal bun pe alocuri, de exemplu Rasmus Hojlund a înscris 5 goluri și asta este o realizare foarte bună.

Acum trebuie să mergem cu această încredere în Premier League, vrem să repetăm evoluțiie bune din Champions League în campionat și apoi să revenim în Ligă.

Vrem să fim mai constanți. Eu, ca antrenor, trebuie să îmbunătățesc echipa, să ghidez jucătorii, iar ei să își asume responsabilități. Trebuie să lucrăm împreună”.

Mai multe știri din Champions League:

Dezastru total la Manchester. A 4-a înfrângere în Ligă, afară din Europa! Managerul Ten Hag poate fi demis în orice clipă
LIGA CAMPIONILOR
Dezastru total la Manchester. A 4-a înfrângere în Ligă, afară din Europa! Managerul Ten Hag poate fi demis în orice clipă
Sergio Ramos, după ce penalty-ul Sevillei a fost repetat în urma intervenției VAR-ului: „E scandalos!”
LENS - SEVILLA 2-1
Sergio Ramos, după ce penalty-ul Sevillei a fost repetat în urma intervenției VAR-ului: „E scandalos!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
doxin
doxin  •  13 Decembrie 2023, 15:36

Omu e clar plecat de acasa..ce meci o fi vazut el ? unde au fost acele multe ocazii ? :))

88gore88
88gore88  •  13 Decembrie 2023, 11:42

Alt pierzator ce se ascunde in spatele vorbelor frumoase.

S0s0
S0s0  •  13 Decembrie 2023, 09:44

Ce bine i-ar sta lui în Liga a 2-a din Olanda sau Belgia!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează