INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BARCELONA - PSG 6-1

Eroul Barcelonei de la ultima fază cu PSG: "Această echipă există pentru astfel de meciuri"

Sergi Roberto, numărul 20, în meleul euforiei de după calificarea istorică
Sergi Roberto, numărul 20, în meleul euforiei de după calificarea istorică

Articol de GSP - Publicat joi, 09 martie 2017 00:29

Eroul Barcelonei din meciul cu PSG, Sergi Roberto, a vorbit după meciul câștigat de echipa sa cu 6-1, rezultat care o califică pe Barcelona în "sferturi". 

Fundașul de 25 de ani a intrat cu PSG în minutul 76, în locul lui Rafinha, și a înscris golul calificării la ultima fază a celor 5 minute de prelungiri, din pasa lui Neymar. 

"A fost ceva incredibil! Fantastic! A fost complicat după golul lui Cavani, trebuia să dăm trei goluri! Suntem foarte fericiți după acest rezultat. Nu știu ce să mai zic. 

La Paris totul a mers prost, dar cu ajutorul publicului am făcut un lucru incredibil, e realmente fantastic ce s-a întâmplat asta. 

Această echipă există pentru astfel de meciuri. Astăzi am dat totul pentru a scoate un rezultat incredibil. Pentru fani este acest rezultat. 

De acum trebuie să ne concentrăm la meciurile de campionat", a zis Sergi Roberto după meci. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
910155375674459
Metzler Walter  •  09 Martie 2017, 02:52

e greu sa recuperezi 4 goluri,psg nu a jucat asa bine,barcelona are nevoie la mijloc sa intareasca echipa,chiar si pe alte posturi,dupa gollul lui cavani nu credeam sa cistiga felicitari.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  09 Martie 2017, 00:42

bravo sergio,bravo baieti,forza barca !!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează