INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS ROMA - LIVERPOOL, MIERCURI, 21:45, TELEKOM, PRO TV, GSP.RO (2-5 ÎN TUR)

Eusebio di Francesco, relaxat înaintea returului cu Liverpool: "Ca să echilibrăm lucrurile, i-am dat și eu liber asistentului meu" :)

Eusebio di Francesco FOTO: Guliver/GettyImages
Eusebio di Francesco FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 01 mai 2018 18:47

Eusebio di Francesco (48 de ani) a fost relaxat în timpul conferinței care a prefațat returul semifinalei Ligii Campionilor cu Liverpool, glumind pe seama plecării secundului lui Jurgen Klopp, Zeljko Buvac.

  • Returul semifinalei Ligii Campionilor, AS Roma - Liverpool (2-5 în tur), se joacă miercuri, de la 21:45, și e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport și Pro TV

"Ca să echilibrăm lucrurile, i-am dat și eu liber asistentului meu. Glumesc. Absența lui Bovac nu va schimba în niciun fel modul în care pregătim jocul. Liverpool e o echipă care a făcut investiții serioase. Întâlnim un adversar cu tradiție și cu o istorie bogată. Astfel de detalii nu pot influența soarta calificării.

Prima manșă a fost o lecție pentru noi. Ne-a lipsit concentrarea în debut. Acum trebuie să ne asumăm mai multe riscuri. Suntem conștienți că ne vor hăitui pe contraatac, dar nu avem altă variantă. Trebuie să marcăm cel puțin 3 goluri.

Nu va fi deloc ușor, dar e datoria noastră să credem. Avem fanii alături și dorința de a realiza încă un miracol", a prefațat Di Francesco returul cu Liverpool.

Vezi și:

 Anunț-șoc pentru Arsenal! A plecat de la o superputere și vine să-i antreneze pe "tunari"

Singurul român care a lucrat cu viitorul antrenor al lui Arsenal îl descrie: "E un tip tăcut și mereu cu mintea limpede. El îi spunea lui Klopp cum trebuie poziționat un jucător și ce schimbări trebuie să facă" 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează