INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR/”SFERTURI”, TUR/MARSEILLE-BAYERN, AZI, 21:45, DOLCESPORT

Ex-rapidistul Andrade: ”Nu mă sperii de Bayern. Eu sînt un războinic!”

Andrade se arată pregătit pentru confruntarea cu bavarezii
Andrade se arată pregătit pentru confruntarea cu bavarezii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 28 martie 2012 17:14

Ajuns la Marseille în 2009, după două sezoane petrecute la Rapid, Elinton Andrade nu este deloc timorat de faptul că-i titularizat diseară cu Bayern Munchen după aproape 15 luni în care nu a jucat absolut deloc la prima echipă!

”Eu sînt un luptător, un războinic. Mereu am răzbit după ce am tras ca la galere. Mi-am zis că, pentru a reuşi, trebuie să muncesc de două ori mai mult decît alţii. Aşa că nu are de ce să-mi fie teamă de Bayern. Gomez, Ribery, Robben... Asta e. Îi respect pe toţi, dar numai atît. Ei îşi fac treaba lor, eu pe a mea. Iar Bundesliga nu e Champions League. Sînt superliniştit”, a zis portarul de 33 de ani.

Preferat lui Bracigliano, al doilea portar, în locul titularului obişnuit Steve Mandanda, suspendat, Andrade susţine că această titularizare ”este recompensa muncii mele. Am lucrat zilnic cîte 8 ore, ca un nebun, sînt foarte bine pregătit. Este meciul carierei mele!”.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  28 Martie 2012, 17:52

Succes "papuso"! :D sper sa inchizi poarta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează