INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TRANSFER

EXCLUSIV E Cristi Tănase un nou caz Vlad Chiricheş? Adevăratul motiv pentru care stă pe bară cu Ludogoreţ

Articol de GSP - Publicat marti, 19 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 19 august 2014 11:21

După 5 ani petrecuţi în Ghencea, sînt şanse mari ca mijlocaşul Cristi Tănase să părăsească Steaua. Decarul roş-albaştrilor ar putea fi vîndut în următoarele zile, iar analiza mutării este făcută în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor. 

Jucătorul nu va fi folosit în meciul din această seară cu Ludogoreţ. "Are probleme la inghinali şi nu poate juca pentru că simte dureri", au spus cei din stafful echipei.

Totuşi, miza este alta. Din cîte se pare Steaua s-a înţeles cu o echipă din zona Golfului, iar o accidentare a lui Tănase ar pune în pericol transferul. Informaţiile explozive, cum ar fi suma pe care pleacă, sînt publicate în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor, dar şi pe platforma Gazeta Digitală!

Precedentul e în cazul lui Chiricheş
Steaua a procedat la fel şi anul trecut, cînd l-a lăsat pe bancă pe Vlad Chiricheş în "dubla" cu Legia Varşovia. Fundaşul a fost vîndut atunci la Tottenham pentru 9,5 milioane de euro, sumă record pentru fotbalul românesc.

Steaua - Ludogoreţ e azi, de la ora 21:45, în direct la TVR 1, DolceSport, DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Citeşte în Gazeta Digitală mai multe detalii despre situaţia lui Cristi Tănase!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
costibb
costibb  •  19 August 2014, 19:22

doamne ajuta!!!!

argus
argus  •  19 August 2014, 17:35

Tot despre "vanzari de jucatori". Ar fi inmteresant de stiut daca in contractul lui Galca este vreo conditie prin care acesta conditioneaza rezultatele, performanta, de asigurarea unui lot de jucatori. Din pacate insa, antrenorii, ca sa junga la Streaua, fac compromisuri nepermise! Cum oare sa pleci la drum cu un For, sa zicem, si sa te trezesti pe parcurs ca de fapt, a ramas doar caroseria, motorul a fost schimbat cu unul de Trabant? Nu este normal ca atunci cand semnezi un contract, tu, ca antrenor, sa stii pe ce lot, pe ce valoare a jucatorilor poti conta? Te angajezi sa performezi cu echipa saupe cu jucatori, pe lot? Ce,antrenezi brandul Steaua sau, trebuie sa performezi, con

elzorro
elzorro  •  19 August 2014, 17:31

sta pe bara ? sau sta pe banca ? s-a facut dansator la bara ?

Vezi toate comentariile (50)
Comentează