INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DELEGARE

EXCLUSIV Praf în Liga 1, zeu în Europa » Hațegan, delegat în "optimile" Ligii Campionilor

Articol de GSP - Publicat marti, 06 februarie 2018 14:24

După ce a greșit grav la meciul Dinamo - CSU Craiova 2-2, neacordând două penalty-uri oaspeților, Ovidiu Hațegan a primit o veste excelentă.

Portivit surselor GSP.ro, arbitrul de 36 de ani a fost înștiințat că va fi delegat de UEFA la o partidă din optimile Champions League. Acesta va afla cu 48 de ore înainte ce meci va oficializa.

TABLOU  optimi UEFA Champions League

Juventus - Tottenham
FC Basel - Manchester City
FC Porto - Liverpool
Sevilla - Manchester United
Real Madrid - PSG
Șahtior Donețk - AS Roma
Chelsea - Barcelona
Bayern - Beșiktaș

Meciurile din prima manşă vor avea loc pe 13/14 şi 20/21 februarie, iar returul pe 6/7 şi 13/14 martie 2018

Hațegan este pe lista FIFA din 2008 și este cel mai bine cotat arbitru român. Acesta a mai arbitrat în acest sezon meciul dintre Celtic Glasgow și Astana, din preliminariile Champions League, plus Barcelona - Celtic și Sevilla - Maribor, din grupele competiției. 

Două greșeli în Dinamo - CSU Craiova 2-2

1. La un duel în careu între Gustavo și Nedelcearu, dinamovistul a şutat direct în adversar. Circumstanțe de penalty! "E o fază ca la partida Gaz Metan - FCSB, ar fi fost 11 metri. Arbitrul nu avea cum să vadă, din poziția în care era, era imposibil!", a comentat Cristi Balaj la TV Telekom Sport. DECIZIE GREȘITĂ

2. În minutul 60, Gustavo a vrut să pătrundă în careul advers, dar a fost tamponat din lateral de Nistor. "Imprudență a dinamovistului, se impunea penalty", a spus un fost arbitru internațional. DECIZIE GREȘITĂ 

4
a fost nota luată de Hațegan din partea Gazetei Sporturilor după Dinamo - CSU Craiova

"Cred că cei de la CS U Craiova au pierdut din cauza greșelilor de arbitraj. Au fost două penalty-uri și eliminarea lui Monroy. A fost un atac grosolan. Era de roșu clar"Gică Popescu, luni, TV Digi Sport

Lăudat de Kyros Vassaras

Într-un interviu acordat azi Gazetei Sporturilor, Kyros Vassaras, șeful CCA, îl laudă pe Ovidiu Hațegan. "Hațegan este un arbitru din categoria Elite și nu este singurul din lume sau din fotbal care face o singură greșeală după atâtea meciuri! El a acceptat că a greșit și trebuie să primească șanse să-și arate calitățile. A candida pe unul dintre cele zece locuri pentru Cupa Mondială din 2018 este o mare realizare și nu o poți îndeplini de fiecare dată. Este primul candidat român care, împreună cu asistenții săi, a fost inclus pe o listă de preselecție, după atâția ani în care nu am avut niciun reprezentant!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  06 Februarie 2018, 21:13

PARDON praf an ochii prostilor la joc sa vazut clar intentiile arbitrului sustinut de cei cel deleaga DECI?????????

zizu
zizu  •  06 Februarie 2018, 20:54
Postat de foreverstiinta pe 06 Februarie 2018, 20:39

dute ba in cusca ta .....Toata tara a vazut cum a fost ajutata dinamo numai voi vedeti invers....pfffff caini mici si prosti..

numai la medias....ultimul meci....ce au facut arbitrii vostrii ca sa castigati? au inventat orice..

foreverstiinta
foreverstiinta  •  06 Februarie 2018, 20:39

dute ba in cusca ta .....Toata tara a vazut cum a fost ajutata dinamo numai voi vedeti invers....pfffff caini mici si prosti..

Vezi toate comentariile (34)
Comentează