INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID, DIN NOU CAMPIOANA EUROPEI

Fanii lui Liverpool, petiţie către UEFA ca Sergio Ramos să fie suspendat după ce l-ar fi accidentat intenţionat pe Salah » Peste 350.000 de semnături strânse

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat luni, 28 mai 2018 20:05

După ce Mohamed Salah, jucătorul lui Liverpool, a părăsit terenul în lacrimi în finala Champions League, în urma unui contact cu Sergio Ramos, fanii "cormoranilor" au iniţiat o petiţie online prin care le solicită celor de la UEFA şi FIFA să îl suspende pe căpitanul celor de la Real Madrid.

Golgheterul lui Liverpool a fost schimbat după doar 30 de minute de Jurgen Klopp, iar veştile primite din partea medicilor nu au fost unele grozave. Egipteanul va avea nevoie de cel puţin trei săptămâni de pauză după leziunea ligamentelor de la umăul stâng şi ar putea rata chiar debutul naţionalei sale la Campionatul Mondial din Rusia.

Fanii englezilor nu au trecut uşor peste pierderea celui mai important jucător al echipei în finala de la Kiev şi au iniţiat o petiţie online împotriva lui Ramos, considerând că faultul său asupra lui Salah a fost unul intenţionat, menit sa il scoată pe egiptean din joc.

"Sergio Ramos reprezintă un exemplu îngrozitor pentru generaţiile următoare de fotbalişti. În loc să câştige meciurile în mod corect, acesta apelează la trucuri şi sfidează spiritul jocului şi al fair-play-ului. UEFA şi FIFA ar trebui să ia măsuri împotriva lui Ramos şi a altor jucători de acest gen, folosindu-se de probele video ale partidelor pentru a păstra spiritul jocului", se arată în petiţia publicată pe site-ul change.org.

Iniţiată în noaptea de după finala Ligii Campionilor, câştigată de Real Madrid cu scorul de 3-1, petiţia a strâns deja peste 350.000 de semnături până în prezent.

Surse: change.orgtalksport.commetro.co.uk

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
real09
real09  •  29 Mai 2018, 12:57

Auzi la pingunul ala cica ce cauta Ramos la mijlocul terenului dupa musulman. Daca manca cum trebuie in ziua meciului si se hidrata si-l lasa pe alah sa doarma nu patea Babuinu nimic. Da deh alah trebuie slujit iar ca recompensa joci 20 min. Lingailor p-asta n-ati stiut-o de ce n-o dezbateti. Sunati dracu un doctor si vedeti cum reactioneaza organismul unui sportiv fara apa si vitamine. Da mai bine-l injuram pe ala ca de ce e el Smecher si noi nu. Prapaditilor Ce sunteti

vicol_vali
vicol_vali  •  29 Mai 2018, 02:01
Postat de satyricon pe 29 Mai 2018, 00:24

Au fost zeci de articole cu faultul facut de Ramos si procedeul de judo aplicat de acesta si cum putea sa-i rupă mana lui Salah. Problema este ca mana prinsă si care putea fi ruptă e dreapta si accidentarea e la stanga! Deci la orice fel de cadere a lui Salah, la orice fel de fault, acesta putea păți acelasi lucru.

Încearcă tu să cazi cu o mână prinsă de corp și alta cu care să-ți menții echilibrul. Sergio a mai dat și un cot în ficatul lui Karius. Am înțeles în careul tău, dar de ce îl urmărea pe Salah la mijlocul terenului, în minutul 30, fundaș central?

satyricon
satyricon  •  29 Mai 2018, 00:24

Au fost zeci de articole cu faultul facut de Ramos si procedeul de judo aplicat de acesta si cum putea sa-i rupă mana lui Salah. Problema este ca mana prinsă si care putea fi ruptă e dreapta si accidentarea e la stanga! Deci la orice fel de cadere a lui Salah, la orice fel de fault, acesta putea păți acelasi lucru.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează