INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SHERIFF - FARUL 3-0

„Sherifii” i-au dat cu fotbalul în cap lui Hagi! Notele serii de coșmar de la Tiraspol: „perlele” Farului -au zbătut în mediocritate

Gică Hagi / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Gică Hagi / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 08:14 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 09:21

Campioana Farul a părăsit pe ușa din spate cea mai importantă competiție europeană, din chiar primul tur preliminar, umilită în Transnistria, de Sheriff (0-3) și va coborî în Conference League, unde va întâlni pe FC Urartu din Armenia. 

  • Reporterul GSP Eduard Apostol și fotoreporterul Cristi Preda sunt la Tiraspol și transmit toate informațiile care contează după Sheriff - Farul
  • Eliminată din UCL, campioana României „retrogradează” direct în turul 2 preliminar din Conference League. Adversara de acolo va fi Urartu, campioana Armeniei.

Farul a fost descompusă aseară de Sheriff, 0-3 la Tiraspol, și a spus deja adio preliminariilor Champions League, după un joc care a fost orice, numai fotbal, nu! Vedetele lui Hagi au dezamăgit crunt la Tiraspol, iar notele primite sunt pe măsura evoluției deplorabile de aseară.

Scandal după eliminarea Farului! Tatăl unui mare talent a sărit împotriva lui Hagi: „Bagă-l și pe el, că de 3 ani e ocolit! Ce-om fi venit noi aici? Gata, plecăm din România!”
Farul - Sheriff 0-3
Scandal după eliminarea Farului! Tatăl unui mare talent a sărit împotriva lui Hagi: „Bagă-l și pe el, că de 3 ani e ocolit! Ce-om fi venit noi aici? Gata, plecăm din România!”

„Sherifii” i-au dat cu fotbalul în cap lui Hagi! Notele serii de coșmar de la Tiraspol

Întreaga defensivă a lui Hagi a fost caraghioasă în Transnistria: nici măcar o notă de trecere în rândul fundașilor dobrogeni: „perlele” Borza și Sîrbu au primit nota 3, la fel ca Mihai Popescu și Boli, în timp ce nici căpitanul Larie și Kiki nu s-au descurcat mai strălucit, fiind notați cu 4.

Note rușinoase au primit și transferurile făcute de Hagi în vară: Carnat și Borgnino au luat 3, iar Rivaldinho a fost notat cu 4. Nici certitudinile Grameni, Băluță, sau Artean nu s-au descurcat mai grozav, au fost „recompensați” cu 4 pentru evoluțiile penibile din meciul cu Sheriff.

Denis Alibec, vedeta „marinarilor”, a făcut aseară un meci anonim, ca toți jucătorii ofensivi ai Farului. A primit nota 4 din partea Gazetei pentru cele 114 minute pe care le-a petrecut pe teren. 

Iată notele din caseta tehnică a Gazetei, după Sheriff Tiraspol - Farul 3-0:

„Sherifii” i-au dat cu fotbalul în cap lui Hagi! Notele serii de coșmar de la Tiraspol: „perlele” Farului -au zbătut în mediocritate

Când nu joci fotbal, e clar, te așteaptă un singur lucru: să pierzi! Asta e realitatea, felicitări lui Sheriff. Noi? Capul jos, mergem acasă și de mâine reflectăm să vedem ce e de făcut. Încă o dată, cea mai proastă versiune a noastră! În apărare n-am făcut nimic, în atac vârfurile au fost inexistente, cum să ajungi la poartă?! Lenți, previzibili, munca noastră... În fotbal, există o linie între a putea fi și ceea ce a fost. Nu avem ce vorbi, o singură fază în 90 de minute, nu meritam.

- Gică Hagi, antrenor Farul Constanța

Adrian Mazilu s-a accidentat

În minutul 82 al partidei de la Tiraspol, Mazilu s-a întins pe gazon, acuzând dureri la gamba piciorului drept. Cel mai probabil, a fost vorba despre o crampă. Echipa medicală a intervenit pentru a-i acorda îngrijiri medicale, dar Mazilu nu a putut continua partida. 

A ieșit de pe gazon și a luat loc pe bancă, unde gamba i-a fost înfășurată cu gheață. În locul lui Mazilu, pe teren a fost trimis Nicolae Carnat. Însă schimbarea a avut loc oficial abia în minutul 87, la aproape 3 minute după ce Mazilu luase deja loc pe bancă! 

Întârzierea înlocuirii l-a înfuriat la culme pe Gică Hagi, care s-a întors către colaboratorii din staff și a început să țipe la aceștia.

VIDEO Dumitru Dragomir, acid după Sheriff - Farul 3-0: „Suntem în găleată, la pământ!”

Citește și alte știri despre Farul:

Discurs furibund în direct! Farul, luată la țintă din studio: „Unde ne îndreptăm, oameni buni! Ne cam facem de râs peste hotare! Să acceptăm că suntem foarte jos! ”

EXCLUSIV Dumitru Dragomir, necruțător cu Farul: „Suntem în găleată, la pământ! Nu ne mai batem nici cu Malta și Luxemburg!” » Critică invențiile lui Hagi: „Parcă ar fi de mămăligă!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
Moshu
Moshu  •  19 Iulie 2023, 16:48
Postat de polistul68 pe 19 Iulie 2023, 12:05

Amice....scorul ca scorul....dar de joc, nu spui nimic ? Sheriff ia dominat in ambele meciuri...vezi raportul ocaziilor, al suturilor la si pe poarta, al cornerelor, a mingilor jucate in careul advers...faptul ca, iarasi, portarul a fost cel mai bun jucator al nostru, nu-ti spune nimic ? Faptul ca in meciul de aseara, au avut o singura ocazie, nu-ti spune nimic ? Suntem praf, asta e realitatea...si aici nu doar hagi e de vina....doar ca hagi e cel care se lauda cel mai mult...critica cel mai mult...si in meciurile astea doua, ne-a aratat adevarata valoare a lui....cum spunea la tv....ca naationala nu are identitate..nu are stil prorpriu..nu are mentalitate de invingator....echipa lui a avut asa ceva ? Critica selectia la nationala....el ce jucatori a adus ? Ce jucator propune Farul pt nationala, dar care sa AJUTE nationala...sa ne spuna hagi, ce jucator format de el, AJUTA efectiv nationala...ca , el asta face, nu ? Creste jucatori pt Romania....asa se lauda. Nu i-ar strica putina modestie si niste cursuri ( adevarate, nu la FRF ) de antrenor....

Mnda,asta cu cursurile e buna...si tu ai nevoie de niste cursuri...de invatat gramatica limbii romane...cit despre fotbal...incep sa inteleg de ce Poli e prin divizia 7-a...daca toti vedeti fotbalul in modul in care-l expui tu....

QED777
QED777  •  19 Iulie 2023, 14:14

Eu chiar nu inteleg cum a castigat Farul campionatul ?!? Si in meciul tur in mod normal Tiraspol trebuia sa invinga. La pregatire fizica lesinatii lesinatilor. Ce antrenamente se mai fac prin Romania ? Cum stam cu alimentatia cu medicamentatia ? Sunt un cumul de factori care de mai bine de 15 ani au facut fotbalul praf. Sa mai citeasca si ei o carte fara stat cu nasul in telefon dupa manele si alte prosteli. Daca saptamana viitoare mai rad de noi si bulgarii asta inseamna ca ambele CSKA-uri vor fi calcat in picioare adversarele din Romania. Tot raul porneste de sus si este prezent pana jos. In ungaria lucrurile sau redresat dupa implicarea statului. La noi nici asta nu se poate pentru ca de la nivel inalt sa spus clar ca Statul Roman este esuat.

vraca56
vraca56  •  19 Iulie 2023, 13:22

Si încă ceva. Jurnaliștii patriei au curaj sa se certe cu Mititelu cu alții dar nu cu geniul și regele patriei în fotbal. îl lasă sa o ia pe arătură neducind o propoziție pina la capăt. mă între tu presa cum ai fi scris dacă Hagi ar fi cîștigat nu contează cum? marea echipa farul pe post de Crevedia care creste fotbaliști sa ii dea rapid oriunde și oricui da bani. așa nu vei ajunge sa faci nimic în țară. vom ramine la nivel de crescătorie. oricum mare lucru nu fac... pentru ca nu au pregătirea psihică de a face fata acolo unde nu știți cit de greu este sa ai un job sa fi profesionist. eu am muncit unde am plecat ca azilant politic și 16 ore pe zi timp de 6 ani ca sa merg și la scoli. și am fost o persoana publica în țară și putem roade un os ușor. eram chiar de succes. o pot dovedi. nu am sc ris împotriva lui c Ceausescu și am refuzat oferte păunesciene și ale Securității de a pleca în Suedia cea securista. nu știți. habar nu aveți. modestia de afara . America este o țară a nevoiașilor nu a parveniților. așa ca va invit sa Închideți gura acestei făcături fără școală fără bun simt alaturi de printul căcărează.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează