INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - PSG

Fază dubioasă în Barcelona - PSG! Catalanii au cerut vehement penalty » Decizia arbitrului

În minutul 62 al meciului dintre PSG și Barcelona - „optimile” Ligii Campionilor, manșa tur - catalanii au cerut un penalty.
În minutul 62 al meciului dintre PSG și Barcelona - „optimile” Ligii Campionilor, manșa tur - catalanii au cerut un penalty.

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2021 23:18 / Actualizat marti, 16 februarie 2021 23:38

În minutul 62 al meciului dintre Barcelona și PSG, din „optimile” Ligii Campionilor, manșa tur, catalanii au cerut un penalty.

În partea stângă, Jordi Alba a dat mingea pe lângă Moise Kean, iar balonul l-a atins în brațul drept pe jucătorul italian al oaspeților (foto).

Fază dubioasă în Barcelona - PSG

Întrucât mâna lui Kean era depărtată de corp, iar „centralul” Kuipers perfect plasat, brigada condusă de arbitrul olandez a considerat, cel mai probabil, că distanța dintre cei doi fotbaliști era prea mică.

În ciuda protestelor venite din tabăra echipei lui Koeman, pornite de Jordi Alba, faza nu a fost verificată suplimentar la VAR, iar jocul a continuat.

Urmărește AICI desfășurarea meciului Barcelona - PSG

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează