INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC PORTO - CHELSEA

FOTO + VIDEO FC Porto - Chelsea 0-2 » Trupa lui Thomas Tuchel, favorită la calificarea în semifinalele Champions League

FC Porto și Chelsea dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa tur a sfertului de finală din UEFA Champions League FOTO Imago +12   FOTO
FC Porto și Chelsea dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa tur a sfertului de finală din UEFA Champions League FOTO Imago

Articol de - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 22:00 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 00:13

Chelsea a învins FC Porto, scor 2-0, în manșa tur a sfertului de finală din UEFA Champions League, iar trupa lui Thomas Tuchel este favorită la calificarea în penultimul act al competiției.

Pentru a doua oară în eliminatorii, Chelsea a jucat "afară" pe teren neutru. Și la Sevilla, trupa lui Tuchel s-a simțit la fel de bine ca în București. La primul șut la poartă și întâiul cadrat, a deschis scorul cu Porto. Mason Mount dă gol în premieră în Ligă, la al 15-lea său meci, după pasa de la Jorginho. Cel mai tânăr marcator din istoria londonezilor în eliminatoriile Ligii: 22 de ani și 87 de zile! 

Scurt și cuprinzător

Unica mare ocazie (Pepe) nu îl poate bate pe Mendy. La fel, la reluare, portarul senegalez salvează în fața lui Marega. Chilwell a taxat pe final o eroare a gazdelor și calificarea e decisă!

FC Porto - Chelsea 0-2

Au marcat: Mason Mount 32', Benjamin Chilwell 85'

Vezi VIDEO cu cele mai importante faze din meci

FC Porto - Chelsea, echipele de start:

PORTO: Marchesin - Manafa, Mbemba, Pepe, Sanusi - Corona, Grujic, Uribe, Otavio - Marega, Luis Diaz
Rezerve: Ramos - Anderson, Baro, Evanilson, Francisco Conceicao, Joao Mario, Leite, Martinez, Nanu, Ndiaye, Sarr, Vieira
Antrenor: Sergio Conceicao

CHELSEA: Mendy - Azpilicueta, Christensen, Rudiger - James, Jorginho, Kovacic, Chilwell - Mount, Havertz, Werner
Rezerve: Arrizabalaga, Caballero - Abraham, Alonso, Emerson, Giroud, Hudson-Odoi, Kante, Pulisic, Silva, Ziyech, Zouma
Antrenor: Thomas Tuchel

Stadion: Ramon Sanchez-Pizjuan, Sevilla 
Arbitru: Slavko Vincic, A1: Tomaz Klancnik, A2: Andraz Kovacic (toți din Slovenia)

Porto - Chelsea FOTO Imago
Porto - Chelsea FOTO Imago
Porto - Chelsea FOTO Imago
Porto - Chelsea FOTO Imago
Porto - Chelsea FOTO Imago
+8 FOTO

FC Porto - Chelsea, pentru un loc în semifinalele Ligii Campionilor

FC Porto a încheiat pe locul secund, în spatele lui Manchester City, o grupă din care au mai făcut parte Olympiakos și Marseille. În optimile de finală, portughezii au produs marea surpriză și au eliminat-o pe Juventus (2-1, 2-3). 

Chelsea a câștigat grupa în care le-a avut adversare pe Sevilla, Krasnodar și Rennes. În „dubla” din „optimi” a trecut mult mai ușor decât se aștepta, 1-0 și 2-0 împotriva lui Atletico Madrid. 

Din cauza restricțiilor de călătorie impuse între Portugalia și Anglia, ambele meciuri dintre Porto și Chelsea se vor juca în Spania, pe arena Ramon Sanchez Pizjuan.

VIDEO Cele mai tari momente din „optimile” UEFA Champions League

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga Campionilor: 

VIDEO + FOTO Ovidiu Hațegan, două decizii controversate în City - Dortmund! Starul Borussiei a răbufnit: „Arbitrul ăsta are nevoie de o verificare” + „E cel mai bun transfer al lui City în acest sezon”

Noua idee tactică a lui Guardiola, analizată cu umor de Panduru: „Ce trend? Vreți să îi nenorocească pe toți, toți slabii să îl copieze?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  08 Aprilie 2021, 00:30

"calificarea e decisă" ??? Mai scorpie, iti dai demisia daca ai scris prostii ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează